А шо я шо? Я нічо.. Просто треба щоб оті відсотки прийшли через мене.. А вдруг фальшивки.. То я не хочу Вас пан К. розстроювати..)
Та з радістю би трохи потеревенив годинку другу, але оце в 6 ранку треба піднімати свою ср@ку з ліжка і пхатися до праці. Сьогодні шубота, то зранку хутенько треба буде розпродати залишок сємічьок і свіжеспечену мацу, щоб в обід на пару годин вискочити перевірити одну місцинку
Шалом всім шабатувальникам! В нас на 6 ранку +1, вітру немає, трохи хмарки. Всім гарного дня, вдалого ґешефту і знахідок!
Ґутем морген! Васісдасшаббата? За вікном аж -2°С і це в середині лютого. Снігу ніц нема. Вчорашнє болото змерзлося дивними хвігурами. Вітаю! Ви чи підпис поміняйте, чи тогой — бухать кидайте)))) Бо якось одне з другим не ліпиться)
Доброго ранку, -2С, слизько,холодно, голодно, арбайт. Поміняю кулиметика на мабілку всіх з суботою, баний день а я вже 4 баньки пропустив,
Всіх з шабатом !!! В моїй родині є традиція, шабат починати з млинців !!! Доречі, масляна неділя в цьому році з 7 по 13 березня, отакеєот _)))))))))))
можна передивитись усе, окрім на відсотки пана К% -)))))))))) але, більш за все поважні копарі зацінили, чомусь, ГІМНАста на цепурі
та то не мені - сусід шукає щось в межах 1500 длярів, позавчора їздили подивитись на одну в Боярку… дно пальцем пробивається
можу домовитись без %, але як будете свиню колоти то мені кіло мяса і 1 кг сала. цей рік будете поле засівати, бо з тої "пшениці " добрі сухарики