Де то таке є? Ви кажіть, не стісняйтесь. ............. Пи. Си. Багато не візьму. Лише з Пана К, маленький відсоток за передачу від Вас йому відсотків.
та ні. то партной абраша унд паліхмахтєр яша заховали коли повз село загони батька Григорьєва проходили. ну та ви ж памятаєте про них ще пан Ейналєй казав що йому місце здали де заховали. але мать не судилось йому то відкопати, випередили його. отакоєот
Пішов я в ліжечко. І поки ще не субота, а п"ятниця - ось. Тепер можна всіх недоброзичливців коректно посилати "в чайку". І хай гадають, шо воно значить
Незнаю таких. Чув тільки про "Мойшу зубніка" і "Яшу хвотографа"..... Доречі, а хто такий "Портной Абраша" і його паліхмахєр, гаяваспитаю?
ви що усі показились так зарано спати лягати?! вечір тілько почався а ви усі спати попхались. а погомоніти?!
Слушна думка. Піду і я - поїм і ляжу спати. Бо дружині в будь-який момент може закортіти народжувати. Треба бути готовим до несподіванок - ситим і виспаним.
Син судді Верховного суду обікрав та задушив свого іспанського коханця Співробітники карного розшуку столичної міліції розкрили вбивство громадянина Іспанії, розповіли у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві. Інформація про виявлення людини без ознак життя надійшла до міліції від лікарів швидкої медичної допомоги. Тіло знайшли в одній з квартир по вулиці Воровського. Причиною смерті чоловіка стала механічна асфіксія. 46-річний чоловік працював заступником голови одного з товариств з обмеженою відповідальністю, мав подвійне громадянство, але постійно жив у Києві. У ході розслідування слідчі встановили, що вбивство було скоєно на ґрунті особистих взаємин. Саме під час відпрацювання цієї версії правоохоронці затримали 26-річного киянина, який перебував у близьких стосунках із загиблим. Під час допиту чоловік зізнався у скоєному вбивстві, пишуть "Вести". 46-річний іноземець - заступник голови правління великої комерційної структури, а 26-річний підозрюваний - нібито син судді Верховного Суду. "У них виник конфлікт на ґрунті того, що один з них хотів розійтися, а другий - ні. Тоді в хід пішли погрози, які зрештою переросли в бійку. Тоді ж 26-річний чоловік задушив іноземця", - сказала прес-офіцер столичної міліції Ольга Білик. "Йдучи, молодий чоловік забрав усі картки вбитого, комп'ютери та гаджети, взяв ключі від машини, і на ній же поїхав", - розповіла Білик. З банківських карток вбивця зняв понад 10 тис грн. Це підтверджують відеозаписи з камер спостереження різних банківських установ. Крім того, під час допиту затриманий вказав місце знаходження викраденого ним автомобіля. Вбивцю іспанського бізнесмена заарештували. Раніше біля залізничного вокзалу Сімферополя мешканець Хмельниччини забив до смерті свого коханця.
Интересная у вас тема. Юмор...и не только)) Надо читать. С таким юмором у Зеленского можно все бабки выиграть))
Таак, але треба для того щоб її читати сплатити 75 відсотків своєї заробітньої плати,я більше не візьму,з тої причини що я дуже добра людина.. То що номер карти давати?
халамидник! не заробітку а хабара, не тобі а мені. єдине що ти вірно вказав так то розімр моїх чесних, братніх відсотків. а будеш і надалі пиячити та займатись здирництвом то як буду прямувати до пана Ейналєя на коп то і до тебе зазирну по ревізії та пригощу добрими канчуками щоб порядок не порушував. що до так то най кловани туди їдуть та нарід веселять бо ми тут усі люди степені та серйозні, нам не до пустощів всяких. отакоєот
за тобою слідкую щоб порядок бил а нє то шо січас та лазив на одному цікавому сайті http://www.wehrmacht-awards.com/for...09d3f09d522ffed1da7b796788f21&t=709807&page=2 а потім сюди зазирнув а ти у здирника тут перетворюєшся