С вечером панове , с выходными , на улице подмерзло и скользко , земля не знаю какая но копать можно . Что тут нового кроме пьятнички , свежие новости есть ?
Даю атчьот: вчора від БЦ до Боярки було непроїзднючеснігог…но, а від БЦ до Козятина зашибіськласнапогода Піду спать всім квасної п'ятниці , бо 600 км. запаруднівболотомтотроходфіга
Ото ж і я про то! Як ваші цицьки були за кордоном, то ви кожного дня тут нам нагадували, що десь по світу ще ходять хороші дівки з хорошими цицьками. І тільки но вони приїхали і Ви ними добре набавилися, то вже з’явилися інші прикольні теми!
А всі бачили, як Кадирка КолЄ БАскАву заїхав тортом в мармизу? Гаяпитаю? А потім ще й плясать заставив! Отакоє от! Тепер КолЄ тре тілько вибачитись і всЁ буде пуЧком!
А потім "виграли" гарненько. Або навпаки - виграли, а потім зламали...Або так "грали", що аж шию зламали...
Щоб не ходити,і не сміятись все житіє))))))))).добривечір господарі!всетаки грішили сьодні<шей лопать вломив<.з здобутків-20 ґрошів<пердоляних>,одинички австрїяки<1903 та 1893р,н >,десятка та сама 1915 р.в комрадів-монето,гудзики,образки,фібула..якось так.
Та йому накажуть - воно й відхрокотить в усієї тої кумпанії лізгінотанцюристів , ще й буде вдавати шо невдариввгрязьліцом ...
Слава Йсу шановне панство! Як там цицьки сьогоднішні? А то 8 сторінок "накнопали" що немає часу всі дивитись. Якщо є щось толкове і варте уваги, то скажіть де В мене особливих новин ніц немає.... В нас сьогодні було +3...+4, новий місяць, ні вітру ні дощу. Поздоровив батька (йому сьогодні 65), і ще в доці передній молочний зуб випав, ходить довольна з "штахєтніком". ...Камради з копу приїхали з купою шмурдяка, плугом 35кг і 3 баратінки А ви як тут, не сильно бешкетуєте?
А я сьогодні пане Ей налєй, з копу не повернувся, бо йти не міг.. нах..ярився як курва - мене привезли.. але відійшов до вечора.. Доці респекти!
та вже ж була. а що з того толку? вітк що твій колябок, і від бабусі, і від дідусі, і від онучки , і від жучки© отакоєот