Шось ви всі тут служили , кеснер в Іродограді служив ви он біля Новоукраїнки , одні ракетчики . Новоукраїнка і зара гибле місце , наче і райцентр , а газу в людей ніц нема . У багатоповерхівках центрального опалення вже яке десятиліття ніц нема то люди помурували плити і вугіллям топлять у кватірах і пруть те вугілля в кватіри бо в підвалах крадуть , отаке дикунство в Новоукраїнці в 21 сторіччі .
Я связистом служив,точнише электромонер высоковольтных сетей.Знаю де кабэля прокладени.А точок там купа була.
а от з цього моменту докладніше! де, що, які. як троха потепліє то тре вирушати ті кабелі викопувати та на брухт здавати.
Шо геть з глузду з"їхав ? Родичі його баригам на місцеву скупку віднесуть коли хтось із них гляне кіко в неті коштуть тії георгії . Продай краще сам .
То Ви скутера купіть чи мотоциклю,навіщо ноги мучити лісапедою,поки докрутив в єдну сторону то вже і копати ніц бажання.
Я далеко не їздю ( максимум 10км ) , і біля хати є шо копати , було б тіко бажання і поля шоб були не засіяні . Скутер зара не вигідно купувати вже надто дорого , за тії гроші мона гиржаву таврію купити шо за скутер просять .
Доброго усім здоров'я! Зайшов ото у пятницю, подивитися, які цицьки тута накидав пан Бек, а... пан Бек постить якісь хрести і бони! І де ті цицьки, явваспитаю? Ото, пане Бек, я завжди казав, якщо файні цицьки є завжди під боком, то і постити їх не дуже хочеться.
А от Ви і не праві,скутера чи мотопєду в кущах приникав а машина як світохвор на сю іванівську видко,я по лісах і до 20 км коли тепло мопєду використовую,бензину 2 літри на сотку .
та нащо йому той мупед?! він вже і прибора продав і лопату закинув подалі, бо бач крадіділ ні ловітса нірастйот какос© тобто нетрапляється йому золоті червінці цілою купою щоб аж вантажівкою вивозити тре було. а так то просто пусте псування часу та модьних мештів. він ліпше ото задурно піде заляз'яча тягати та ще і гроші за це плятитиме ніж свіжим повітрям дихати та шукати собі неспішно те що дід хабар вирішить під рискаль підкинути на цей раз