балакали, балакали, сіли та й заплакали Пане Бульдозер, в мене все по регламентах, всі заперчення реєструйте у відповідному комітеі, подавайте на розгляд та обГрунтовуйте ... ось вам ще трохи лікив до крему -))))))))))
от тілько не треба ціх брудних інсінуацій! то дядя Ізя усім той крем пропанує, мабуть набрав по дешовці купу того крему а тепер хоче розпродати за тричі спекулятивною ціною. то я в нього навчився пропанувати у таких випадках той крем, мо і мені з його гешефту мій чесний братній відсоток перепаде, ну якщо той крем до того часу не скисне вже геть. отакоєот. а ви кажете
Та берить,у нас в синагози вси користуються,нехто не жалився.Дуже зручно и для депутатив у Верховни зради,шоб не спали ,та коли дупу им драти будуть приэмно.Отакотавикажете!
Значця так.пан Касіо.За Новоукраїнкою снігу вже немає.Хіба що понад посадками.і в вибалках.А тепер про головне.про замацане сало.Озьдо я зара скину світлину.Помічнянський вокзал.на годиннику видко котра *гадіна*.І видко тего ліктровозу.який повезе мене далі.Відправлення о 13-15.Помічна -Котовськ. Приїхав в батьківську хату.сестра зустріла.посиділи .погомоніли.дитинство згадали................