комсомілкі, це молодші члени, пардон піські кпсс, виходить сіравно пропагандуєте камуністіческую партію, ось прийде пан К. він вам покаже.
най показуе ... а вам в раби тоді будуть тіко пенсіонеркі епелєПТИЧні, такі собі снігури \ більшовички набирайте, але не більше двох -))))))))))
Доброго дня!+3, навіть сонечко вилізло з-за хмар!Завтра нарешті на коп, якщо торнадо не почнеться....! Гарного дня та гарного початку вихідних!
Вітаю ! На вулиці файно і сонячно , тепло , гидкий сніг тане , ніяк не розтане Вітаю вас всіх із офіційним святом , з Днем Народження Лінкольна Та Помічна далекувато від мене , і сплю я в такий час , а не по вокзалам вештаюся
І ото таку флягу пропонує пан Алекс страшний любитель бундес мотлоху ? Соромно повинно бути вам пане Алекс . Бундесова фляга із того набора люмінтєва , а то плястикова фляга армії США .
Та шо нам ваш Абраша,у нас сви свята.Васант Панчами, Сарасвати Джаянти Сарасвати управляет мудростью и искусствами 12 февраля (дата для 2016 года) Этот праздник прославляет Сарасвати (Saraswati) — богиню знаний и образования. Ва Источник: http://www.calend.ru/holidays/0/0/868/ © Calend.ru
В советское время выбирают в синагоге раввина. Кандидатур три: один прекрасно знает Талмуд, но не член КПСС; второй член КПСС, но плохо знает Талмуд; третий и Талмуд знает, и член КПСС, но еврей.
Мені Госдеп платить ставку + продуктовий набір щомісяця то я й святкую День Народження Лінкольна , отакоєавикажете . Оті ваші Бхагаватгіта , то шо Гіта, шо Зіта — всі тьолки прастітутки.
Вітаю. Я ніде не писав, що розбираюся у флягах. Навпаки, лише вчора вказував що розуміюся в них погано. А тому мені пробачити можна. "Тато, а хто лучше охвіцер чі командір? -Та одін буй!" (с)