С вечером панове , на улице гадко и сыро , припхався с работы весь мокрый по самые вуха . Шо тут нового , вижу раздают фонари кайзеровские . сабака еще не сдохла ?
САДЮГА!дай ти Біг здоровля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А снег где , снег где пане Опришок , весь за клуней у пана Консерватора . Так и знал шо вы кулаки мироеды , песок в Ахрику продаете .
вам снігу треба? можу продати за тричі спекулятивною ціною. в мене ще є трошки після сьогоднішнього дощу
Большое спасибо я тут договорился с паном Алексом , по дешевке у нас возьму . Нема у меня самосвалу , так что самовывоз не пройдеть никак , надо кому то сплавить по быстрому к выходным , там праздник будет , может кто захочет пятаком в снег упасть после застолья .
а звідки це в вас свіжий сніг? ану зізнавайтесь хто мені хоче мої спекулятівні оборутки попсувати. гаявасуважнопитаю
Пане К.на дворі третє тисячоліття,в кожного другого в цій темі що ошивається є снігова пушка а в декого і дві,такщо ваш сніг з клуні не дуже і вострєбован,піду свіженького он людям в фуру сипану з пушечки і бакселі порахую
доброго вечора, надивився на марлєзони, обслинив клаву. Зара бахну ґлінтвайну і в люлю, до коханої. всім добра, вітаю із роком бібізяни (ще два дні можна відмічати))) )
це вже неподобство якесь! треба писати щоб на найближчому засідані ООН заборонили ті снігові гармати а ті що є вилучили усі до одної та знишили. нема чого мені міг гарнюній бізнесплян ломати своїми нанотехнологіями. отакоєот
Мені товариш минулого тижня десантного подарував. Не бундес, звичайно, але дарованому коню... Отакого: 2,5 тис. для такої речі - це дешево. Старт від 5 тис., не менше. На фіолетовому гарні речі продавати не можна взагалі. Неодноразово обговорювалося. Не здох, на жаль. А снігу дійсно сьогодні сипнуло гарно. Разом з тим, і розтає швидко, думаю, до ранку зійде майже весь.
доброго вечора панове! В нас сьогодні з обіду почався дощ, пінтіратура +3..+5, на вулиці сиро і неприємно. Трохи роботи навалилось, що немає часу ні копнути, ні навіть в тирнет подивитись. обіцяють з неділі падіння цін на кольорові метали, то всі стараються здатись.