Із чого їдять іпонці я не відаю . Собі купив шведський котелок , бо він із нержавійки , а не люмінтєвий і там є в комплекті вітрозахист і спиртова горілка та пляшка для спирту . Купую собі тіко те шо важаю кращим , бундес котелок програє шведському от його і не купував .
Доброго дня А я от на трьохпредметний бундес казанок з флягою не жаліюсь.Звик я до нього вже давно.На морі він в поєднанні з есбітом мене виручав не раз. Нижньою частиною я правда не користувався ні разу,але кашу з неї жерти можна А кружка з есбітом - вЄщь.Дві-три таблетки сухого спирту,і дві чашки кави готово. А шведа в нержавійці я продав,заважкий він для рюкзака як на мене,а коли тягаєш все на собі,то вага таки має значення.
До речі,може хто надивиться десь одну флягу від того бундес набору,повідомте будь ласка.Шукаю іменно флягу.Просто хочу скомплектувати ще один набір.
Бачив це відео , то думаю і собі у тому вітрозахисті дірки нарізати , бо спирт не геть практично шо мокрий шо сухий і дорого коштує .
САЛОм алєйкум шановні! Оце купив тещі на днюху ліжник(ковдру-покривало з овечої шерсті) і думаю оце вам похвалюсь
Нічого не помилився, теща в мене друг і ще й живе далеко (Запоріжська обл)І гріє мене постійно - тушонками, м"ясом. качками і тд. Не помилився
Так із тої вітрозащити і виходе пічка щепочниця , через оті дирки що виріжу і пхатиму шматки деревини . Та й купувати ту пічку не хочу , бо вітрозахист вже є і тіко лишилося вирізати отвори і все .
На отакий раритас трапив сьогодні на Аллєгро: http://allegro.pl/legitymacja-ss-galizien-waffen-grenadier-od-1-zl-i5954016622.html#thumb/1