Та то хфіґня-втекти можна!а от коли ви солодко спите<накрившись з головою> чуєте,як чудовисько несамовито кігтями відкриває двері вашої кімнати.а потім-раз!........і тишина!і коли ви розслабилися і знов задрімали-раптом бац!тварюка скаче до вас на груди!і давай викопувати вас з під ковдри!от вам і всьо!тобто-встаєте,йдете до холодильника.ну і все по розпорядку)))))))).при чому ота скотиняка не царапається<бо знає,що в противному випадку буде розстріляна<безжально> великим калібром<тапком чи газетою> і депортована під дощ)))))))>.доброго всім дня!в нас+4,дощ.хоч не хоч,а прийдеться природу за таку погоду відмастити лопатою по городу-посадити часник.і будем надіятись шо на вихідні буде сонечко.сезон відкрито-шкода робить перерву.п.с-чудовисько пожерли,замотались в коц на ліжку і сплять)))))).до чого б це?хіба на сніг?
А то як?хіба піти в закрома і все що нажитоє нєпосільным трудом<кулемет з совіцькими чекухами<три>)))))))>і має звєзду на собі-експропрііровать<тоєсть-грабувати спроцентоване>?дак вони будуть проти<відстрілюватись>.хіба-дать їм путівку<від профоюза> на оздоровлєніє в санаторій <до вас тобто>.і заки вони будуть на вершині Українського олімпу<під нєусыпным наблюдєнієм персонала> приймать процедури<ну там-настоянки,сало,бужинина і т.д>-ми в єнто врємя............тссс!далі шифром< ;:;"&:°©¤¤«»«¢¡°:-[:-<):--<:-]:-9XDXD:-9:-{:-@@>--:-O:'-C\\_/_@/>.во.бо інакше ну ніяк!))))))))))
Вітаю ! На вулиці якийсь капець , +1 , дощ , скаженний вітер , похмуро , бридко . І отаке ше з вчорашнього вечора . Коли вже теє літо , а в Ріо он карнавал був , і які тіко там жіночки файні
добрый день! тоже ветер ужасный, противно одним словом, на улице, поэтому чтобы поднять настроение : Зустрілися українець з американцем і в них зайшла розмова про гори. Американець говорить: - У нас такі гори, що як гукнеш, то ехо 5 хвилин триває. Українець: - Ну то їдем подивимось. Вилізають на вершину та й американець кричить: - Hello!!! Ехо: - Hello- ello- llo- o. А українець каже : - Та хіба це гори? У нас у горах ехо так ехо!. Американець: - Ну поїхали подивимося. Вилазять вони на Говерлу і українець кричить: - В Карпатах москаль!!! Відлуння: "Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?! Де москаль?!" Американець: - І коли воно закінчиться? Українець: - Одразу як постріл пролунає!
Доброго дня, вельмишановне панство! +2, вітер, холодно!Робота та й робота! четвер - русалки шукають жертв! Не зобижайте пана К.!
оооо....РІО... "блюдечко с голубой каемочкой"! Доречі, візи туди не треба, але авіапереліт щось біля тисячі долярів в одну сторону!
Не погано, але на мою думку має бути трішки інакше: отож .уло стоїть у позі літери зю, а з тилу його досідає ота руда мавпа з Чеченії.
Вітаю. А тепер дощ перейшов у сніг. Погода бридка, просто жах. Можу помилятися але, як на мене, то Орден крові: https://ru.wikipedia.org/wiki/Орден_крови Штрайхера немає в списку нагороджених у "Вікіпедії", але цей орден (за участь в Пивному путчі) йому мали вручити однозначно. Ось, із тієї ж педівікії:
А драстє!той уже росте.а мені комрад дав такий,що ранньою весною садити.во.каже-багаторічний і не гибрид китаяйський,що вироджується.
То бундесова фляга котелок . Як не мене то річ не геть практична , як і все бундесове . Ось гарний шведський котелок м39 , в мене є такий із нержавійки , гарна річ .
отой во шведський гарна річ, тримав його в руках!маєте два, то один можу прийняти бєзвозмєздно у подарунок!
Дякую за відповідь. У моєму бракує фляги, а купува тому, що за оті гроші гріх було не купити. А шведська менажка фактично дуже функціональна як і усі речі, що шведи виробляють.
вітаю панство. на дворі вітерець та невеликий дощик і через те маю проблему з електрикою. на стовпі постійно контакт видпадає а ті ліпездрики сказали що по такій погоді нічого робити не будуть. гарна та зручна річ. а отого халамидника не слухайте, йому іпонське усе подавай, щоб катанаю, він вимовляє з придихом та великим шануванням до нагостреного шматка бляхи, їсти можна було