Баю,баю,баю!не лягайте з краю.ніченька темненька-піду погуляю!))))))))а хто ляже на краю-тому пісеньку мою,тихо заспіваю..........УУУ!УУУ!Баю,баю баЮЮЮУУУУ!))))))).добраніч брацця!
Там металл товстий,тай углэродистий-дешевше ви не знайдете.Хиба у лиси.У мене их зо 10 штук було не один не розвалився.Зато потренуэтесь и нэ вэлика потэря-30 гр.
Вітаю, шановні! Ранок, дощ, вітер. Зроблю собі сьогодні вихідний, Вже другий день не можу виїхать на НП. з цею дурною непогодою. А я от прямо зараз вихідний . Ґлінтвейну зроблю і балдітиму
Вітаю всіх порядних людей, карателів , бандер та хунту! Какуняці тез не хворать! Цілу ніч дує як дурне і дощ періщить. Ну то таке, ЗИМА Є ЗИМА!
тепер в нього не буде за що на мене ображатися. Прошу офіційно признати пана К НЕ камунякою. І змінити в цьому слові букву М на К.
В дитинстві я боявся, що під ліжком живе якась страшна тварюка і коли я злазитиму, вона мене вхопить за ногу. Тепер я не боюся — я впевнений, що точно вхопить… після чого побіжить нявкати до холодильника
Доброго дня. Моє нявкаюче чудовисько он вчора приповзло,думали пропало,дівки в нього в голові,не було гада з суботи,погризяне жах так я його зєлєнкою полічив получився на 60% зєлєний сіамець мо стидно йому стане і нікуди не піде,вчора зжер банку кільки і ше спить
Всім доброго ранку ! Прошу до кави ... вам не подобаються коти, то ви просто не вмієте їх готувати -0)))))) пс сьогодні рибний день !!!
https://reibert.info/threads/julius-shtrajxer.18317/ награжден за храбрость Железными Крестами II и I степеней, всеми тремя степенями баварской медали "За отвагу" и рядом других боевых наград Германской империи и входившего в эту империю на правах "субъекта Федерации" Баварского королевства, може якась одна з них, або партійний значок.