Дуже схожий на ковальське зубило для гарячої рубки металу на тонкі смуги.Але без хвото проуха діла не буде.
- Куме, що ви палите? - "Ватру". - Я як не буде "Ватри", що палитимите? - "Приму". - А як не буде "Прими", що палитимите? - Сільраду. - Маєте рацію. - Та ні, рація у сусіда, а я маю кулемета.
Шо , шо . Фірму вже давно тре відкривати , брати в засновники Бульдозера . І коли Бульдозер на зміні водити нелегалів через кордон . Це вам не сємачкі під сінагого торгувати , тут грубі гроші заробляти мона .
Отакого добра є в мене зотри штуки,десь в купі металобрухту валяються,струмент для того щоб колоти колоди іде в комплєкті з клинами.
Доброго вечора,поблудив сьогодні по лісі,нічого цікавого але й не пусто,знайшов стоянку лісорубів,купа всякого залізяччя,тре буде моціклєтою туди поїхати і чорнягу забрати шоб ніхто не потягнув,що звідти було цікаве це монєто совдеп в основному 1948-1952 рік,якийсь ключ,викрутка та непонятний струмент,і чогось завалялась концерва сфотав з чохлом від тєлефона.
А мені реставрували німецький колун ПСВ, який я викопав літом коли був на копі з Руслан100. Ось він в молодості
Ось е дуже недорогий эрзац.З них гарни окопники можно зробити. https://reibert.info/threads/rzaccccc.726258/
І Вам шалом. Та намагається нарід трохи копати. Не все виходить як влітку, але й не сказати , що геть нічого немає. Сезон починається потроху. Можна. А можна і сісти.
Хто їх там посаде ? Бульдозер на зміні , а я чужі силовики являться . То з ними по законам гір розрахуються . Он в темі про розтріл мажорів дядько АртБорсук переживає що почнуть ментів відстрілювати . Так і Р100 розтріляє із манліхера ( ви ж пане Алекс повинні знати шо у всіх хто мешкає в Карпатах є незареєстрований манліхер яким стріляють камуняк , ригів , кацапів , та ментів ) тих приїзжих потім без документів перетягне на Румунську сторону і будуть їх шукати до страшного суда . В мене шось вітер гуде наче скаженний , мать буде знову погода мінятися . Як вже настогидла та зима , сніг і холод