Пане Вітер,е вдома в батьків копана сокира,чудернацька така(пласка дуже)якщо цікаво то сфотографую і як сподобаеться то вишлю.Відремонтуете(вона тріснута) і буде цяцянка Вам.Сам ті що поновіші теж копані підварив і користуюся в господарстві.
дякую,я теж такого не сподівавсь(поле,ну я писав-бите,перебите).зара ше в оцінку закину.но!продавати не буду!
Мені здаеться то не зовсім сокира,по перше заважка для сокири(нада буде зважить)і друге мале січення топорища(зафотаю)Знайшов уже з розклепаним обухом.
Результаты поиска 3 крейцера 1792 года(серебро). :: Виолити - Violity forum.violity.ru/viewtopic.php?p=8186565&sid... 31 окт. 2014 г. - Просьба оценить пожалуйста монетку в таком состоянии. 3 крейцера 1792 года в серебре, монетный двор-Кремниц. Состояние по ...
Очухаюсь від лікування.в пятницю поїду на батьківщину.днів на 3-4.Приїду домів.піду на поле.Щоб втовпитись.Потім сніг в лісі зійде.з Вождем до лісу сходимо.А там і осінь.то поїду в Карпатію і за Карпатію.То там і зустрінемось.А завтрі не можу.
А шо там коментувати - там все написано : " Кури не є причина рака легких форм захворюваності " . А топірець не господарський , хоч ним і намагаються колоти дрова . Схоже на бойову сокиру типу польських чеканів , десь 17-початок 18 століття .