Повернувся з копу-жменя мунет и вси як у Альеши-1222року геть нтчого не видко.Судячи по розмиру то були-1.2 крейцера 1786р.1крейцер 1800,3 и 5 тих же рокив-все найдено в одному мисти,то хтось кошелек просрав.Ще зо 4 ножа грибникив,Робочий топор 18 ст.Нажаль поломаний.Якось так-негусто ,але й не пусто.
Значить негодящі у Вас монети. На правильних мають бути ялинки і портрети королів. Але надія є, шукайте, треба чіздіть.
Вітаю всіх порядних людей, хунту та бендеровців. Сепару-какуняці-націоналісту теж не хворать. Що тут нового?вже копаєте?
Бачив,дякую великеПо перше я й так Вас обібрав,ще й винен ще.По друге він закороткий,потрібно не менше 19 см леза.
...По перше я й так Вас обібрав,ще й винен ще.... тссс а то % пану К. теж вині будете я під лошка закосю, нема, ненаю, от як вам?
Ось одна людина , котру я дуже поважав та шаную пам'ять , знайшла дуже файне місце для зльотів - гайда тудов !
Можу шось на шось виминяти.Э первушни Злотоустовський РИА,Нимчуровський саперний,егерьськи кирко топоры,легки походни сокирки,робочи стари топори.
Колись дивився цей ролик (коли ще нічого не чув ще про те бутирське кодло ) й подумав шо то якась пародія з перевдягненими в зеків кловунами - було відверто смішно , але дивувався шо таки не погано вони буцигарнівські хіти виконують ...