Всім доброго ранку ! В нас сонячно, десь біля нуля. У вечорі пралка вибила фільтр, а за разом хульодильник та котел. Ну шо я вам скажу хлопці... Жити можна без газу, при умові не увімкнення холодо-прилада -))))))))) пс пінтура в хаті +19 (оселя утеплена, дихали 5 душ -)))))...) Пригощайтесь ... http://s2.1pic.org/files/2016/02/10/6bbef91f218a84a4210a.gif
Доброго ранку. Середина тижня (бо тиждень у нормальних людей починається в Неділю)) ) Як ся маєте? Тю! Моя взагалі до того нормально відноситься. Каже «надивишся там, а потім приходиш сюди, і кому від того гірше?» Іноді правда пропонує якусь кобіту завести, щоб прибирала та їсти готувала, бо сама не встигає із відрядженнями та малюванням. Он пан @NIA бачив що тут в хаті робиться)) От тепер знов її туди наносити треба. Ну що за люди? Тільки поля керамікою засієш, а її вже хтось знов виніс!
Сын подходит к отцу-казаку: — Папка, дай из пулемета пострелять! — Постреляй, сыночек… Очередь, в разные стороны летят пух и перья, ни одной курицы в живых не остается. Казак спрашивает: — А гранату хочешь кинуть, сыночек? — Хочу, батя! — Кидай вон туда, в сортир… Страшный взрыв, в воздух летят обломки досок. Казак: — Вот молодец, сынок! А то бы мамка нам дала за курей…
Вітаю. "І ось уже сьогодні середа". (с) П"ятниця наближається нестримним домкратом. Біда одна-єдина - на роботі. А сніг майже зійшов, і сезон вже фактично розпочинається.
Ну якшо танка топить-тоді буде не копарський зліт,а.....бульк))))).доброго дня всім!в нас+9,вітер-пд,погода ше зночі скурвилась-хоче лити.,щоб їй-в поле ж не вийдеш.
Доброго дня, панове! Тепло , похмуро, інколи моросить дощик!середа - це добре - ми все ближче до вихідних! Передають якийсь мегашторм в Україні - вітер до 65-70 км/год! Будьте обережні - вдівайте хельми!
Дякую. Я взимку на вулицю без хельма на вулицю не виходжу взагалі, адже бурульки падають, а іще слизько, можна впасти і вдаритися головою. Ось, мій улюблений. Комуністичні пєнсіонєрки-епілєптічки дуже незадоволені.
цо панство поробляє? вітаю. на дворі похмуро але все тає по троху тож незабаром можна вже і пошвендяти десь Алексе. щось я не бачу твоєї панцерної камілавки в якій ти ходиш
Я теж інколи не бачу фото інших користувачів у окремих форматах. Тоді натискаю "відповісти", і у вікні мого посту в цитаті фото показує. Що ж, перевикладу. Ось моя зимова камілавка.
та камуняцькі таварісчі завжди боялися електрики - вона така загадкова та незрозуміла! та й знак цей каже - "не лізь, а то в"..." а тут ще й в двох екземплярах!
я так теж роблю але не завжди воно спрацьовує. тільки тоді коли значок малюнха перехрещений, а коли показує значок як розірваний то хоч що не роби а не покаже,битий файл. отакоєот