просочували не тілько кольбу але і руків'я сокири та лопати і так дірбнички ще, я поксочував руків'я шаблі теж добре вийшло.
таке в мене до вас питання. другий з верху. тей що я знайшов без ктм-1 він не несе ніякої загрози. чи все таки ну його на ...
Як вам сказать,на даний момент пріоритет ш/н к98.Хоч і інвалід аби не коротше 19 см лезо було.А піхви нормальні потім буду шукать бо маю и К98 и СВТ ний ш/н
В маркетах где и подсолнечное масло продается. После пропитки и сушки дерево обработайте карнаубским воском и отполируйте вручную войлоком или одежной (обувной) щеткой с натуральной ворсой.
Везіть! І танка свого ІС 3 прихватіть заодно. Тут вириємо котлован, втопимо танка з паравозом, запустимо соміків, посадимо в човен цицькату внучку.... І зробимо "копарський" зліт.
зліт можна і без цього всього зробити. коротше. з вас мій братній відсоток і я вам зорганизовую зліт на моїх умовах
навпаки. як до діла то в усіх якісь справи, або хвороби смертельні типа нежиті або просто як не срачка то болячка. отакоєот
А шо ти хтів ? Он Опришок манить до себе чарівною природою , самогоном , настоянками на самогоні , копченим м"ясом , копом по 1 світовій і то майже ніхто не їде . А від тебе тіко чути : відсотки , за клуню , в льох посаджу . Хто ж так людей запрошує ?
Краще кілька листів жесті прикопати на таку глибину,шоб окончатільно пропало бажання шукати танкі та паровозі,а для внучки обдерти з осики сору та хай нарізає круги тіпа то є шєст,а то випорпають танку і почнуть за чуби тягатись чия танка,ідея і відсотки ділити
бідний пан кран працює з ранку до ночі ось на минулому тижні заходив до нього на людину страшно глянути вся зморена задрочена навіть до клавіатури сил не стає дотягнутся він вже другий чи третій тиждень якогось 110 тонного крана мізки ремонтує там бортовий комютер полетів. та ніяк не може збагнути що й до чого чи запчастин немає хто його знає. мені треба було щоб він до вератора контакт тей що від котушки до блока підходить перепаяв бо через раз робить зараза. дядько без инструментів всі з дому повиносив то вже так заїхав провідав.
Знаю я ваші умови! До Вас приїдь, то не тільки відсотки сплатиш, а ще й останні сподні закладеш і прийдеться біля синагоги по суботам Вашими сємічками барижити щоб заробити зворотній квиток додому на потяг 88
ну то най скоріш вправляє ті мізки та приходе до нас. сумнувато тут без нього. і цейвід мене особисто вітаня перекажіть. від інших не треба бо вони ще не сплатили нічого за те щоб і від них вітання передавали
хто сказав на потяг?! тілько автівкою! а заразом захопите з собом пана НІА та пана КОРБІ. а я вас повезу до Холодного Яру, гайдамаків пом'янемо, пісень поспіваємо, зброю посв'ятемо в кого яка є, якщо буденте чемними хлопчиками то мо і у козаки приймуть. і ніяких сємачків та сінагог, ну хіба що трапиться якась то спалимо до біса її.отакоєот