Я гарбузову кашу з пшоном на молоці їв частенько в дитинстві - ото смакота була ... Тепер ось купив на минулому тижні в ашані гарбуза та запік з медом - вийшло шось гірке та приторне ше й смерділо брудними онучами . Викинув на дашок сусідського балькону бо думав пташки поклюют - а той ліпеник замерз та так і лежить , добре хоч не бачив ніхто .
А я, а я - у звязку з тим, що сьогодні останній день карнавалу (ostatki) з моєю дружинонькою гарно повечеряв під оковиту. Завтра їду на пару днів у відрядження - свобода та незалежність.
С вечером панове , +2 где то , мряка на улице , а так не знаю что еще , дома болею . Шо тут нового ? собака еще дышит
Мій кум продає молоко домашнє по 20 грн , вершків до ранку назбирується сантиметрів сім-вісім в трилітровому слоїку . Коли приїздиить до міста везе дитині в колідж харчів , то мені обов'язково гостинців та молочка свіженького ... Ех , розігрався апетит - пішов бородинського хлєбчика з сальцем з розсолу підвечеряю та безалкогольного пивця пару банок , гляну шо там по тельавівзору ...
та наче ні. та якщо і наплутали то він не сильно б з того переймався бо він спокійно до тих медалів відноситься.
Ну а я як завши : лапша із кугачкою + варені овочі ( буряк , морква ) . І це не жарти , а цілковита правда .
А я з Новоі пошти недавно пришльопав,забрав режика,Опінеля /10,хто підкаже деревяну ручку чим можна просочити??
Тре роботу змінити. Моя праця теж пов"язана з постійним перебуванням на повітрі, але якось Бого милував, тьху х 3рази.