як розгребете, то мені щось в резерв (щось,шо нема в мене у міні музейї) Вітаю шановні! пінтура - так сяк
Вітаю. Не треба також забувати, що в силу свого географічного положення на теренах України маємо боротьбу європейського та азійського способів управління, і способів виробництва. Це неминуче накладає відбиток на процеси, які відбуваються в суспільстві. Кому цікаво, величенький текст отут: http://storinka-m.kiev.ua/article.php?id=936 З.І. Пану Консерватору не читати, там Маркса згадують.
Вітаю ! На вулиці -1 , похмуро , вітряно . Так скажи мені дурневі шож я обісрав , га ? Шож вигадали і яку користь принесли , га ? А те шо ти став вже черезчур ура патріотом то це вже й мені видно , а не тіко Похабичу та Аскоту . Шодо шабель , думаєш їх кували сільські ковалі . Козаки їх або у вбитих турків з поляками забирали чи купували на награбовані кошти у тих самих турок чи поляків . От назви мені хоч одну річ яку придумали українці за роки незалежності і нею користується весь світ ? Бо всі інші речі які винайшли українці вони винайшли або за кордоном , або у складі всіляких держав в які входила територія України . Чи назви мені хоч один період в історії більше ніж 200років коли Україна була вільна .
вітаю панство. на дворі -0, похмуро. ще раз кажу вчи історію. що до тих камуняк недобитих то мені насрати що там їм мариться, в них шапки рогаті.
Доброго дня, панство!+7, сонячно та вітряно!робота йде, вихідні наближаються....а там може й покопати вдасться! Миру та добра всім нам!
Вітаю товариство. В мене +9,5, сонячко та дмухає так, що мало голови не відриває. Солярка по 3,65. а 95-й бензин - 3,86! Уйловський Лукойль продає свою мережу заправок - збитки вони поносять, курвини діти!
Доброго дня! Розкажу, що таке облом: це коли дружина у відрядженні, приїхав новий пін, склав до купи МДшника… і з неба почало ляпати дощем Ну як це називається? залишається тільки горілку з краника налити.
Та вже виріс я з того віку))) Хіба що сусідку якусь на чай гукнути… заодно і посуд перемиє, їсти приготує)))
Бооорщ !!! Борщ винайшли українці !!! Навіть за океаном знають шо борщ це український суп , ось так !