Я переберуся до західних і буду ананаси і рябчиків їсти і жити в бунгало із бамбуку , а пан К най шурує у вічну мерзлоту в Чернігівську область . І буде ходити до вітру із банкою згущенки , та справляти нужду швиденько поки білий ведмідь жертиме тую згущенку .
Яка краса , земля , а в мене біла гадость лежить кіко не глянь від обрію і до обрію , і ше мать з місяць лежатиме та гадость
Ше одному пощастило , ніякого мерзенного снігу , а тут ледве лапи тягаєш по тому льодові , хоч бери та роззувайся та кігтями чипляйся
Ведмедик під згушене молоко та самограй то самий цимус,а ше сирокопченогоо кацапьонка під Корону Львівську уууу
та сусід до жидів втече та там буде розповідати як всесвітньно відомий історик що жид принесли у цей світ самі ліпші бойові мистецтва , саму ліпшу зброю та перемогли в усіх війнах
Ну як сказати,про жидяків в своїй місцин,вони вроді себе непогано чухають,але мо кацапури надумають сюди приїхати на прогулку то 5 колона кришиться під нуляку шоб держава Україна проблем не мала і лишніх питань не виникало,але люстратори знатні теж під №5 підпадають,тож думка не однозназна
Всім добрим людям-добридень! В колеги на роботі було день варення. Тихцем витащили ключі та сигналку і посадили тую чіпсу за руль. А йому сказали,що прикольну діваху привезли-дає завжди і всюди!!!!!!!!!!!!! Ну він і пішов дивитись.Це тре було бачити!!!!!!!!!!!!!!! Вже як відсміялись,питаю-чого саме шкварку,щось подібне хтів? Відповідь викликала новий приступ сміху-така найдешевша!
Років пять мужик таку хвігню гвалтував в купе поїзда,а бдітєльна провідниця бігом дзвінок на 02....правильно передати не знаю як ...заходить поїзд,коло якого стовпа стане вказаний вагон знають,вагон нижче перону наблюдають це діло.... червоний машиністу...шоб мужик завершив свою справу потім ввалюється купа чєловєків в бронєжілєтах з гавтоматами і витягують "нашільніка"з "жєртвой" з вагона ,на пероні зрітєлів до півторисотні...це аут
та справа в тім що сусід тут днями обсирав усе Українське. і нічого не вигадали, і ніякої користі всесвіту не принесли і взагалі задурно жиємо. не те що жиди та японці які каратю вигадали та з своїми катянами бамбукові панцері рубають на раз. отакоєот. а ви кажете
Ваший сусіда не може дати відповідь на свої запитання,а відповідь дуже проста Україна знаходиться на рубежі Європи і Азіїї,то що географічно пишуть про центр Європи то хвігня,географія це одне а політика і буферна зона то зовсім інше,наша країна може існувати якщо буде сильна держава,то є політикум,а не паскудь яка тіки знає шо напхати кармани свої,брехати і виставляти героями криміналітет і бандюків,споювати населення,і преподносити економіку в вигляді торгашів,народ в нас трудолюбивий дай йому правду,достойну зарплату і пріоритет виробнику на самому початку дрібному то китаюри сюди дорогу забудуть на віка,але виробництво починає давати прибуток через кілька років а закупівля барахла то є забарижити 6-8 місяців,
Добрий ранок шановні!!!! Добився нарешті до хати на вихідні!! для Вас додам світлин з гір -дуже гарно -але й холодно!!!
стосовно копу!! попробував покопати з катушкою шторм-- різниця відчуваеться --додам світлин!! 1 лютого погода була просто супер-а 2 числа вже засипало снігом!!