То ще перед зимою білилося «мічуринкою» Навпаки — тільки одне небілене, шовковиця праворуч)) У мене садок пів-карликів нижче, його на фото не видно
Доброго вечора блудньокопарське файне панство! В нас сьогодні було +-0, вітер, на сонечку земелька таяла. Плюнув на ту роботу, і махнув з камрадами (всього нас було 7 чоловік), на коп. Це вже третій день підряд: Мої знахідки: 4 боратінки, копійка 1858 року В.М. в нормальному сохрані, шматок "шестака" і гарненький хрест: Нічого не чистив, тільки змив теплою водичкою. Крім того стандартний набір: жменя картечі, гільзач, кулі, осколки та шмурдяк
та я ж не кацап щоб таке вчиняти! тим більш що сусід гарний а таких навпаки треба оберігати бо гарний сусід то дуже добре.
Таку фамілію і жидівці не встидно носити, а от Мельниченко навряд чи обрізаний (не люблять вибрані, щоб їх путали з ґоями).
Як завжди ми плутаємо , як каже наш колега, "рузьге" і росіян . Я наголошую на тому шо мав на увазі саме адекватних росіян , хоч і нині покійних . Коли писав попередній пост - мав на увазі Литвиненка , особистого ворога північного царя , перепрошую за неуважність . І ще раз акцентую увагу товариства на тому що розумію розбіжності в прізвищах та віросповіданнях громадян тієї чи іншої країни , хоча з власного досвіду знаю дуже багато етнічних українців , котрі є такими гнидами шо на сотні гектарів з ними гидко навіть разом випорожнитись в різних кінцях поля ...
Сантиметрів 7-8 зверху мерзлої земельки. А далі нормально. Сигнали зовсім інакші ніж весною-осінню. Хреста взяв на сигнал як у картєчі.