а що поробиш коли в нас снігу до трясця і копати нема змоги, от дядько Вітер і сумує та шука хоч чим зайнятись від нудьги. отакоєот. а ви кажете
Спочатку під 8х56 перестволили М95 австріяки, а потім вже мадяри. Австріяки випускали 8х56 для мадярів (з мадярським клеймом, але з своїми роками - 31, 2, 3, 4, 5, 6, а от чи був 7 загадка) мадяри випускали свої 8х56 з 32 по 44 рік. А австрійці після анексії німцями ще випускали 8х56 зі свастикою.
З одного боку це добре.Завтрі до лікарні.підлікуюсь.А там гляди і сніг зійде.І буду по лісі бігати.шо молодий сайгак
то тре знов у ту аномальну зону сходити. а от бігати по лісі не треба, бо так увесь хабар пропустити можна, в лісі тре розмірковано ходити та шукати
А чого Ви вирішили, що сайгак по лісі буде бігати? То ж тварина степова! Він пів року буде шарахатись кожного дерева і куща і то, нема ніякої гарантії, що звикне!
Чехив и югославив забули,але у нас их нема,вони ближче до Станиславу були,а у нас руминская горнострелкова армия тримала територию.
Та нє. Я рідко вже то роблю. Просто жінка з малим поїхали на 3 дні в гості от я і балдію. Пригдався анікдіт про мене: Приїздить жінка ото через 3 дні. В хаті бардак. Гора немитого посуду. Купа пустих пляшок від пива валяється, коробки від піци і т.д Чоловік сидить на дивані, їсть залишок піци, запиває його пивом і дивиться в футбол. Жінка дивиться на той весь бардак і питає: -Чоловіче! Ти мені нічого не хочеш сказати!!!???? Чоловік, після напруженого збирання з думками і 3 хвилинної паузи: -Дякую!
Не дожили видно вони до того часу! А я от бачив і чехів вживу і австріяків і югославів і поляків і арабів і...навіть австралійців. Поїздив трохи по світу!
Є,бачив сьогодні в лісі,ганяв шо лось і сайгак в одном ліце,дядько тирив дрова і зловив гаву коли я до нього підійшов метрів на 20-ть,з ножовкою десь під сотку по лісі погнав і санки забув на плечі закинути повертався я десь години через 4-ри сайгак таки санки з дровами посайгачив
У нас сніги пішли на китайську гору. Між фотками неділя різниці. Хоча ще досить мокро,копати мож,але...краще днів за 3-5. Якщо їдеш по краю паханого поля,то враження,що в тісто втрапив.
Тобто Ви хотіли сказати 8х56 на ДСВ? Не те щоб особливо , але цікавить в кого були на озброєнні перестволені австрійські манліхери.