ну і на яку холеру мені той танк7 в мене двір маленький і якщо я притягну танка то жінка буде сваритись бо небуде де квітам рости та і огірка з помедором теж не буде де саджати. тож залишайте танки собі а мені хельми та кулемети з мендаліями та іншими приємними дрібничками віддавайте
Авіаційний алюміній - це сплав АМГ (алюміній, магній та різні легуючі домішки). Я його беру зараз -20% від ціни алюмінію 23,5-20%=18~19 грн/кг
Вітаю. На горищах МД малокорисний. Надто багато там всіляких цвяхів, скоб, дротів... Що, в розділі з продажу танків буде обвал цін? Свої вже треба продавати, поки якусь копійку дають?
В 1960-х були заліснені доволі великі площі, які раніше використовувались для сільського господарства - в моєму селі близько 600 гектарів.
Діаметр зовнішній 22 мм,товщина стінки 1,5 мм,внутрішній 19 мм,ваги майже не відчувається...а ви на утіль????
Я теж пробував. Не дуже. Пишуть, що пінпойнтером на горищі краще користуватися. Один мій знайомий користується там пошуковим магнітом. Цвяхи на місці, а залізо із підсипки дістає. Але недоліки всіх тих пристроїв очевидні. Не тільки у Вас. На Букрині, наприклад, у війну лісів майже не було. А зараз досить багато. Теж все після війни.
По танкам то вже до Пана К. Він скоро буде його власність. Думаю буде відразу продавати, щоб в городі місце під помідори-огірочки не займав
В нас теж, після війни засадили, до цього були "Олежківські піски", і зараз в лісі дюни та бархани до 5-ти метрів.
не з кумом а свати подякувати за порядок на весілі мона сказати через рік,а дійсно через 3 місяці надумали прийти,але то таке,в нас звичай такий як свати добре виконали своі обовязки то весільні батьки могорич повинні виставитм,довелрсь попотіти шоб ніхто бійку на радостях не зчинив,запитати нєкоторих ти мужик чи хто ,і стаканюру для подтвєрждєнія підігнати,а декому дуплетом дві,шоб порядрк був
В мене таких трубок вистачає. Десь рік-два назад агітаційні палатки ПР і КПУ в Рівному "громили", то алюмінієві розкопки з них такого приблизно діаметру і товщини приволокли мені на скупку.
можете організувати виробництво штангів,підопічні ваші всерівно більш дармоідствують,десьтут бачив цанги в продажі є,думав сам від бєздєлія таке творити,але як навалилось роботи , то ужась,нема коли шось для душі сотворити,як говориться першу роботу робиш в кайф,а потім рутина
колись бачив любітельське кіно про пошук на горищі то там розповідали де ліпше шукати. якщо знайду то вкину сюди. ось якесь знайшов але ще сам не дивився. те про що я казав було інше. втім забийте на ютубі пошук скарбів на горищах і воно вам видась цілу купу такого