Мать номером ошиблися....А ви пробували?Чи шкурни питання по тельахвону не звикли ришати?Нотариуса и Суер-выера берить пид паху и вперед!
Так. А іще я дуже-дуже скромний. А іще не сраждаю "стяжатєльством". І люблю, коли мені приходять всякі посилки з корисними речами.
Трохи не в тему , але хтось нас переслідує ? Подивіться "спасібки" і побачите шо в кінці написано кому то подобається і "ще одному подобається це" ... Шо це за "один" чи то Одін ? І чому "він" спасібкає майже всім ? Містіка ...
Якщо хочеш - можу відправити. Але якщо не сподобається - не ображатися. Не переживайте. То всього лише манія переслідування. Це гарна хвороба, не болить нічого. Краще тільки склероз. Тоді іще й новини щодня.
тю. в мене і своїх ложок вдосталь. так що залиш собі її, а мені давай шаблю. вона мені більш потрібна.
Тут як у латиноамериканському серіалі. Можна починати дивитися з будь-якої серії. Нею сьорбати борщ незручно.
<iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=58987848&id=166832261&hash=8de6794e13eb5e84" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>