Дитячі бувають не тільки вірші, але й пісні. З.І. Нецензурщини немає, весь світ знає расєянського царя саме як Куйла. Сміливо можна крутити на його похоронах.
Мою репутацію зіпсувати вже неможливо. Знову ж таки, завтра і післязавтра у мене буде мало часу для форуму. При цьому, післязавтра вранці обіцяють "Лебедине озеро". А тоді амністія буде 100500%.
довели людину своїми привітаннями а потім кажете що ціляхвон вимкнений. і не соромено ото вам? а ще прєдвадітіль містечкової шляхти та мисливець за стільцями
я не вимагаю, я чемно запропанував йому мене всиновити та переписати на мене деякі непотрібні йому речі. от і все. нічого особистого, звичайний бізнес
Ні. Разом з тим, я оптиміст, хоча і говорю часто песимістичні (реалістичні?) речі. То була пісня від світу, а оце від росіянина (абсолютно кошерна, ніякої нецензурщини):
Мені ніколи опікуватися клонами. Мене і так не ображають, а я, у свою чергу, стараюся відверто не хуліганити. Хіба що інколи. Трошки. Коли настрій геть поганий. Пригадую, вперше мені всипали штрафних балів та пообіцяли місяць бану за невинне запитання з приводу головних уборів на ДСВ. Я запитав лишень "що в них на головах"? Отут: Але то було давно. Іще до Криму, Слов"янська і танкових бурятів під Дебальцево. Зараз багато чого змінилося. Ми всі змінилися. Тоді хтось посміявся (хто розумніший), включаючи покійного Вернера Хольта, Царство йому Небесне. А хтось, мабуть, образився. Думаю, їх всіх вже забанили. Тепер питання вирішене, і ніхто не ображається.