Та на барыг-своих соратникив бочку катив.То вони проти нього повстали.Во всех делах ищи денежный след(с)
Ну просвіти мене темноту семипідвальну . Шо ж такого цінного в газ баках , касках , кілках до плащ наметів , всіляких зацепах , бляшках ремінних , це по німаках , мо ше шось цінне було у совітів , га ? Ось ше заборонять всі оті реконструкції то взагалі нікому той мотлох не буде потрібен .
а ти подивись у темах продажу яка там ціна на усе те то і взнаєш. воно начебто і копійки якщо по одному щось продавати чи купляти а з іншого боку наче і гроші непогані виходять. а от в кацапів дійсно крім мендаліїв нема чого.
щось херня якась на кацапському ресурсі. небуду дивитись щоб на ноут не підчипити якусь бацилу. бо там тріпер усякий підчипити можна.
Он у мене отих мунет-тазик и толку.А як якийсь штичок ридкисний або тисачок-то вже радуэ око.А як касончик рогатий вилазе-просто аргазм ловлю.
Ну солдати ризни були-на котях не написано був той солдатик комунякою,чи селянином из чорнойи пэхоти.
Вітаю. Жидів не буває кацапських, європейських, австралійських чи іще яких. Жиди - вони і в Африці жиди. Вас не пустять, адже Ви не святкуєте Ту бі-шват. Ні, не мені (хоча я деяку роботу там робив), а кіровоградським пошуковцям, на яких виходили через Ореста. Вони і поховали. Там було дуже велике перепоховання, щось чи не 100 чоловік за раз. А тому, щоби там пан Консерватор не писав, кілька слів про зроблені за життя добрі справи на Страшному Суді він вже має.
[QUOTE="Allex761, post: 7726384, member: 4 Ні, не мені (хоча я деяку роботу там робив), а кіровоградським пошуковцям, на яких виходили через Ореста. Вони і поховали. Там було дуже велике перепоховання, щось чи не 100 чоловік за раз. А тому, щоби там пан Консерватор не писав, кілька слів про зроблені за життя добрі справи на Страшному Суді він вже має. [/QUOTE] Мабудь розкопки за клунею робили.....
Блин-нашелся на Украине русский-«То, что я немного опередил остальных жителей моей малой родины на этом пути, не помешает мне и впредь объяснять, почему воссоединение жизненно необходимо для всех русских, и прежде всего для украинцев», — заявил Анатолий Вассерман «Русской службе новостей». Подробнее на РБК: http://www.rbc.ru/politics/27/01/2016/56a8c39e9a79473727b10cb4
Доброго вечора шановне панство,шо знов пана К.воспітуєте,скажу то марна справа,ну звик чоловік до нетрудових доходів і всьо в клюню а всіх за клюню,такий він незабутній і неповторний олександрійський етнос,до речі а звідки в нас стіки олександрійськоі горілки ,Пшенична, по 25 грн, шо жах,це шо імпортозаміщеніє сємок