копали у полі на місті старого поселення так що люфу могло затягти плугом біс зна куди, або дошку притягти. якби то був ліс чи якийсь ярок то дійсно тре було все навкруги вишукувати. а так проблемотично. хоча намір трапити на те поле ще разів скілько є.
нецікавився але кажуть що гривень 200 буде. я шукаю для власного задоволення а не на продаж. тобі незрозуміти це
Для мене цікаво і для душі знайти манеТТо навіть якшо це буде звичайна совіцька ходячка , а із військового булоб цікава холодна зброя ( за винятком штик ножів , особливо отих мавзеровських ) .
Доброго дня, копарське панство!+5, сніг змив нічний дощ! Пане К., ви виставили нарешті свої знахідки! Ура! А що там в Масквабаді? -знову "ложная тревога"?
ще один. чи вам цікава купа гільз та якісь гнилі яйця та колотухи? якби я знайшов хельма чи багнета а ліпше кулемета так тож геть зовсім інша справа, то таки є чим похвалитись. а коли звичайний шмурдяк то нема чого і зачинатись бо такого в усіх вистачає вдосталь. та і не люблю я хвалитись, не та натура. отакоєот
знахідки, які б вони не були - то знахідки, рарітети! і нема чого їх ховати - хай бачать світ та копарі дивляться та тішаться! бо хто ще крім нас зрозуміє, що можна тішитися навіть куску мєтальльому!
Ну почнемо з того що в мосінки взагалі не штик ніж , а голчастий штик . То взагалі мотлох і шмурдяк . Інше діло викопати акінак чи хочаб середньовічного меча , а не мотлох по 2 світовій .
сусіде я тобі відкрию одну жахливу таємницю. оте усе по передостаній війні теж коштує гроші а інколи і дуже грубі гроші. все залеже від того що саме ти продаєш. З.І. ти погано знаєш творчість свого кумира альйоши манеТТо
не вырте, рокыв три назад вын ще солдат РККА (загарбників по його ) піднімав та передавав їх Алексу. Та до нас на перезахоронення їздив. Каммуняка!!!
передайте кАмуняці, хай подивиться , що про нього люди думають!!! А ЛЮДИ ПРОСТО ТАК НЕ СКАЖУТЬ!!!! http://rutube.ru/video/ab258a3bffa0de1f600df60c965ccbb5/
Йо дякую за науку ! Те шо коштує грубі гроші то воно попадається ще рідше ніж миколкині червінці . Наприклад : каблучки цц , чи їх житони , чи хельми парашутистів , а решта шмурдяк , шмурдяком .
от ти тємната сєміпадвальна. нерозумієшся ти на коштовних речах а корчиш з себе великого знавця старожитностей