Так шо з той мєчтой робити ??? Вона ж або висосе наізнанку , або не злізе доки не відчує шо вже захолонув ...
сусіде в мене до тебе гарна новина. кажуть що приблизно у 2050 році почнеться новітній ледовиковий періуд
https://reibert.info/threads/tesoro-golden-sabre.699335/ Голден саблю можете брати.Серега Логопед такою шукаэ-доволен.
якісь несенітниці, до чого тут вібратор, вератор та оте посилання на продаж прибора? ви там не захворіли часом? мо вам до вашого друга пана дохтура вже час звертатись щоб він вас підлікував троха
Видповим по порядку.Несенитниця це те що людина яка не копаэ купуэ соби прибора.То и припустив що помилково.Посилання,бо людина спитала про недорогий аналоговий пробор.Громофф зайняти своим клоном-виращуэ з него свою копию.
цікаво хто не копає? і яка це людина спитала, бо щось я не бачу запитання. ну і дарма ви не звертаєтесь до пана дохтура бо він вам допоможе. так що зверніться обовязково щоб він вам допоміг і ви не марили
Той хто роками не викладуе знахидок на форуме,та у телефонний бесиди признався що 10 рокив вже не копае.
таке. ви крім окулфрів купіть чи вкрадіть ще слуховий апарат бо мало того що не добачаєте так ще і не дочуваєте. а не викладаю тому що нема чим хвалитись. гільзами чи стрічками кулеметними та протяжками до них? так це кожен знаходе, цим нікого не здивуєш. а якщо нема нічого цікавого то і нема чого хвалитись. можу дошку показати від кремінової рушниці? яку з останнього копу привіз.
тю. то СЕПАР похабний. так він в мене в ігнорі і я не бачу що за дурню він пише. отакоєот. а ви кажете
Може разозлю вас и ви до нас у Карпати припхаэтесь щоб шось цикаве видкопати.Вон Витер постийно шось цикаве видкапуе,то може з ним и копалиб?
так з ним і копаю. в розумної людини досвіду набираюсь. ото останього разу і знайшов тую дошку. отакоєот. а ви кажете
та я і не прошу порад, я просто кажу що небачу що він пише тому і здивувався вашій незрозумілій на перший поглдя розмові. отакоєот.
Та то вже мені буде до сраки . Бо в 69 років я вже сидітиму домів і не вештатимуся по роботах і спортзалах , мені тре шоб зара було тепло , або вже й в труні лежатиму в такому віці , чи до жидів виїду на пмж , там все єдно буде тепліше ніж тут .