просто не один я мав колись справу з цим БАРИГОЮ і зрозумів, що таке створіння за копійку в церкві ... як то кажуть ... ... резервуєш в його темі річ, а хтось в ЛС пропонує на 10 грн більше - і єстєствєнно жажда наживи робить своє діло ... і після цього гидко чути від таких про ущємльонную гідність та рєпутацію! ... такий собі вельми амбіційний але ніжний і вразливий барижник!
та я вже усе зробив. накрутив трохи фольги з цигаркової пачки і все добре, биття нема. спробував свердлити дерево та алюміній, свердле добре. а більшого і не треба. що до купити так це трохи проблематично. переважно усі дрелі не призначені щоб використовувати свердла 0.8-1мм, патрон та і сама вага дерлі недуже дозволяє використовувати такі свердла. і от я узяв маленького електромотора та причипив туди маленького патрона, від 0 до 4 мм. і маю собі мікродрель. отакоєот. а ви кажете
Ну ви чого його бюстика мени забарижити намагалися,то э поширення комуняцкой символики!Гонить гроши,не то здам до криминалу.
о! ключове слово тобто ще нічого не відбулось. я не казав що є,чи що сь таке інше, я запропанував знайти його для вас а не чиплявся з пропозицією, купи і все. отакоєот. а знайти можна легко приклавши де які зусилля в китаю. і вони вам вишлють його прямо до дому, а ви лише віддячите мені грошим і сплатите за купівлю. отакоєот
піду я мать спати. бобраніч. най сі вам насняться голі поросята,цілий табунець. з оттакеними цицьками ( . )( . )
Відкрию таємницю,тіко ніц нікому не казати,в 90_тих таке добро садили на двигун постоянку,двигуна купляли з якогось залізничного подвіжного ремаренту,блін зі сватами посиділи добре
Вітаю. Робиш все сам тому, що відстав від життя, а технічний прогрес на місці не стоїть. Ось, дивися, конкуренти вже все автоматизували, а самі сидять тільки у підсобці бариш підраховують. І то, винятково через естетичну насолоду, яку їм приносять тугі преси купюр у руках та писк СМСок про надходження коштів. З.І. Поки критикував технічну недосконалість мислення вождя, вже настала середа. А тому п"ятниця як завжди, наближається стрімким домкратом.