С вечером панове , -3 а може +3 , сам не знаю , бо притопал с работы . Шо тут нового ? Ну как так можно то на голодный желудок , можно и без ног то остаться !
тю. так пан Р% з тутешніх. а як казав, які казки розповідав, а виходе що ніякий він не шляхтич а тілько біль шляхетського столу стояв.
от молодці! я теж собі заняття знайшов. купив у китаї вже давненько патрона на мікро дрель. кинувся зберати усе до купи а воно трохи не те, перехідник там на вісь 3,1 а в мене вісь двигуна 3мм. то зара вигадую як би ото зробити щоб воно усе зібралось і щоб вісьового биття небуло. отакоєот
ідіть до токаря, після того, як зваркою наробите рівнесениько "соплей" в мамі, хай переточуе на 3, чі переробляйте папу на 3,1
центр буде важко вибрати взагалі, зара дешевше нову дрельку купити але не гарантійні речі я теж сам колупаю, перед тим, як викинути -))))))))
А шо вам скоти зробили?ґаяваспитаю?он в думє-купа пособій скучающіх по анатомічєскому тіатру.ну і в раді теж.п.с.-Скотів не тривожте,бо миші по весні хабар струблять.і сємки тоже.
Неужели свершилось ! http://shipilov.com/aship-news/570-...shchadi-iz-kremlya-vyekhala-reanimatsiya.html
Привітавсі . Мені дуже сподобалось його підлабузницько-справедливе зауваження :"в темі ...., людина з ніком ......... звинуватила мене в нечесності і наголосила високоповажним камрадам , що я є не надійним продавцем!!! це нанесло удар по моїй репутації " ну тобто - ратуйте , хочу сатисфакції , дуель і тіки дуель !!! . Це як в мультику про товстопузих сліпців , котрі рахували по зернятку на день для дюймовочки . Тобто це означає шо тут знову касти високоповажних , таксобіповажних ну зовсім як коени та левіти , ашкеназі та сіфади , іудеї та хабатці .