Доброго ранку шановні колеги. У мене +3 - відлига вже третій день - ще трохи й цілий сніг зійде. Яка погода - такий і настрій, тобто жоден.
Кабанчікі надіюсь руцкоязычні)))))))))?доброго дня всім!в Бандьор+2,сиро зараза.но є надія на вихідних пошвендяти по лісі<прогнозується потепління>.бо вже дістало-робота,дім,робота.
Доки пане Най прогулюеться з лопатою, зроблю за нього важку працю по моніторінгу стану Азовського моря, бо він вже і забув, шо хотів -)))))))))))))) Кирилівка отже, м*яка вода тільки у мера Геніческа -))))
Цісьо!ато пан К. устроїть погром і конхфіскацію з подальшою консервацією нажитого нєпосільним трудом.п.с-евреям ци жидам погроми ше не відміняли)))))))))) з 1917
нема чого вештатись де не попадя та заважади людям розважатись. бо гарний салют з хвеєрверком то завжди гарно
Ну тоді таблицю поставить.тіпа абявлєнія:вніманіє!іде іспитаніє!всім входящім в данну угловину-мать при собі паспорт.й домовину.підпис-др.Громофф і ко.=))))))))).добрі,тре манжати в місто,а так влом<дощ на дворі>.був вчора в центрі-Фе!Львів потихонько перетворюється на туристодоїлку.тепер центр минатиму закапелками!
Ну чисто як:прибігає мужик до хірурга.-дохтір!мені надь каструвати.дохтір-а нашо? мужик-потім поясню.надь і срочно.по виходу з наркозу дохтір знов пита-нашо?мужик-за місяць,каже-женюсь на еврейці.а в них так заведено.дохтір-дак вам тре було обрєзаніє!мужик-дохтір,а я шо сказав ????!!!! ))))))))))))))
Доброго дня, панство!потепліло - все тане!мо, вже весна прийде! Покопати б вже! Хоча весна період кризовий - наприклад, щизофренія любе загостритись навесні........Добра та миру всім нам!
Всєм здрастє це пан Дохтур Громоф... вчора ще ніого нє прєдвєщало біди - а сьогодня вже маю тиждень бану! підлий цей МР 40 ... коли це побачив - згадалась фраза із кіна https://vk.com/video-59131236_170910103