Ви ще довго будете цікавитись абчєствєнним мнєнієм шо до братів наши менших ? Невже Ви думаєте шо ми не знаємо правди ? Ось Вам !
Да на ум приходит моя первая учительница русского языка , которая говорила всякий бред про великий могучий русский язык , писателей и всякую прочую лабуду прошедших школьных времен .
Панове ! У нас сьогодні свято... https://reibert.info/threads/kamradi-ja-zhenivsja.721790/#post-7717527
нова-стара тема вам від мене -)))))))))))) Вспомянём: В России окончательно свихнулись? https://reibert.info/threads/vspomjanjom-v-rossii-okonchatelno-svixnulis.721813/
Владимиру Высоцкому сегодня могло исполниться 78 лет И вновь отправляю я поезд по миру. Я рук не ломаю, навзрыд не кричу. И мне не навяжут чужих пассажиров — Сажаю в свой поезд кого захочу… © Владимир Высоцкий
Все починається з малого - з зернинки хліб , з промінчика - зоря . І путлеру залишилось не много - задушать втіхомолку ( втіхаря) ...
Та вже й так горить давненько . Скоро все шо може горіти - попалять , а шо не горить - вивезуть і на чермет здадуть . А шоби воно не розгорілось там де не потрібно - заллють бетоном та замінують . Без поваги .
Доброго всім З Фейсбуку Наткнувся на объяву, типа "куплю-продам", розділ продаж тварин. Голосно не сміятись, - час запіздалий, діти сплять! "Шукаю нещасного смертника, який купить диявольського звіра. Людям з хворою психікою і проблемами з серцем не раджу купляти. Коротко: шиншила, 4 місяці. їсть майже всьо, в тому числі навушники, зарядні , різні документи (ублюдок мені паспорт погриз) , відкликається на Патрік (як коли, в більшості рубає лебідя шо не чує, і лапає сигнал з комосу), має прикольну шерсть. Дуже любить стрибати і високо. Ше не було чогось такого, на шо той альпініст хвостатий не видерся.На перший погляд ніби то вдає з себе що безобідна тваринка. Жує травичку, п"є водичку і спить. Я тоже так думав, та то не так. Коли настає ніч, складається враження шо в нього вселяється бєс. Починає видавати невідомі науці звуки, в клітці робиться таке, ніби то там заперли медведя. По очах видно шо він не любить життя , вас , і усьо святе в цьому білому світі. Пальці в клітку не пхати, кусає дай дорогу. Випускати з клітки погана ідея. Особливо на ніч, любить спати на голові (після першого такого випадку, регулярно п"ю барбовал), або бігати під ковдрою в пошуках....навіть не знаю в пошуках чого . Одним словом проблеми з нервами в вас появляться...Тепер про хороше. Три місяці пекла я пережив, якшо його купите , я буду далі жити спокійно. Після продажі відповідальність за ваше здоров"я і спалені нерви на себе не беру. Назад незаберу ні за які гроші, видаляю сторінку і виїжджаю з країни, робіть з ним шо хочите.І хай береже вас Бог. Якшо найдеться сміливець, то ціна питання 200 UAH.
у моеі сестри ото чудо було -донька дуже захотіла!!! я мав нагоду дивитися за ним!!! по перше гадить часто і повсюди!! зловити практично неможливо! цілий день лежить мов здохле-вночі просто кошмар--воно ще зараза співае -правильніше видае звуки похоже на спів!!! гарне -питань немае- але перегризе все що попаде під ті крепкі зуби!! закінчилось тим що просто подарували безвозмездно знайомим у яких була мала дитина-і я впевнений що оця тваринка в якості чудернацького подарунка подорожуе з хати в хату!!!
з останнього таке чудо у нас в кожного присутне!!! тілько з часом може не в кожного таке жваве!!! а я про шишилу!!!