Тю ! Та й нашо мені той шкворень в такому віці , хай би в мене теж у 60 років вже тіко пісяв ( лише коли я захочу а не коли попало як буває в декотрих шо матня весь час засцяна ) і не набрякав - а я якби так виглядав як він у 67 .
Ваше и пана К ставлення до людей мене шокуе-у того чорна шкира,у иншого вузьки очи,та переспала видразу с двома-и за це ви их ненаведете.ЦЕ РАШИЗМ!Вси мають свои вади и вси мають право на помилки.Любить людей и життя прожевете не дарма.
Кого я ненавиджу ? Пане Р100 ви мать мене з кимось спутали ? Я нормально відносюся і до жидів і негрів і татарів навіть до гей спільноти ( ну є вони ну і най собі жиють на здоровля ) . Хвойд теж поважаю , якшо вони симпатичні і слідкують за своєю зовнішністю . Бо то є легкодоступні жінки і вони не морочать чоловікам голову коли діло йде до сексу .
Ви шо пане Бек у комунальну кватіру переїхали жити ? З такою температурою в домівці вилікуватися буде складно .
Дивився якось про це. Вони беруть зразки льоду в Гренландії, просвердлюють від поверхні, і до низу, та дістають довгий льодовий циліндр. На ньому видно щорічні нашарування льоду. Чим товщі нашарування, тим довша та суворіша була зима. Тож можна порівняти із зафіксованими даними, та досить точно говорити про середню температуру в Європі того чи іншого року, коли спостереження іще не велися, а є лиш інші письмові дані (літописи, хроніки, листи і т.п.).
І я гарненьких та культурних простітуток поважаю бо вони завжди готові до співпраці на конструктивній основі , а от заміжні жінки як дорвалися до органів самоврядування та у правітєльство - так враз офіційні публічні будинки позачиняли від заздрощів , ото курви справжні ! Вже ніби й совьєцький суюз згнив , а публічних будинків і досі легально не започаткували - одні лише конспіративні квартири . Дайош доступний безпечний секс по доступним цінам !!!
Тут аби самому не впасти . Хто просить допомоги і якшо вона в моїх силах то допомогаю , а сам ніколи не лізу з порадами чи домогою до людей . Бо як казала стара Шапокляк : " хто людям помагаєт тот тратіт время зря ...."
Добрі справи треба робити - Вам за то будуть "спасібки" та запис в особову справу... то бува не ці Ви принципи сповідуєте ? "...научитесь делать добро; ищите правды; спасайте угнетенного; защищайте сироту; вступайтесь за вдову" (Исаия, гл. 1, ст. 16-17). Але аж ніяк не того вчив Господь і Давид зробив наступне : "и положил их под пилы, под железные молотилки, под железные топоры, и бросил их в обжигательные печи. Так он поступил со всеми городами аммонитскими"
Такой нации не иснуэ,вони сами себе знищили ще 1917,писля цего вони сувьецкие особи из пентаграмами у голови.
як то кажуть в сортах гімна не робераюсь© кацапи і є кацапи. нема чого їх розрізняти на сруських та срасіянів, вони одним миром мазані, і власіцві теж