Отожбо ! Займайтесі спортом як друзяка Касіо , будьте стрункі та вродливі як Аполон і вам будуть каву на колінах приносити найвродливішй жидівочки з осиною талією та здоровенними цицьками й сідницями як м'ячі . Але ж нііі - ми жеремо сааало з пампушками , пиємо глінтвейни , варення та каву цеберками , потім сі дивуєм на те шо поряд нема таких секретарок чи наложниць.
та мо воно і так але то все тимчасово. потім від того спорту виходе ще гріше і замість вродливої дівки отримуєте гидку сиділку та судно під сраку.
Я бачу як вони виглядають , а хвороби в такому віці є у всіх людей ( навіть у тих хто ніколи спортом не займався ) і ше ті люди мають купу зайвої ваги , дехто навіть присісти не може щоб посрати , ходять як свині . Ось тобі Шварц фото із його фейсбука від 21,01,2016 . Ось Сталоне , фото за 2014 , тобто там йому 67 Багато твоїх знайомих дідів в майже 70 років так виглядають ?
Бо немає пропаганди здорового способу життя , а тіко пиво , цигарки , горілка , надмірне харчування . Та ще до всього цього медицина яка була в американців у 80 роках минулого сторіччя . Еле я вам скажу що з кожним роком тих хто займається спортом стає все більше . Так шо не все ше втрачено , мо й в нас років через 40-50 теж такі діди будуть .
Пане Касіо досить вести врєдітєльську пропаганду,вже давно доведено шо сало сила а шпорт ну це як його,ну погано
воно то так але пішли вони під три чорти. ліпше не мати отих надприбутків ніж допомогати кацапам та підкацапникам. най курви хоч усі повидихають щоб і не смерділо. так що туди продавати тоне вихід.
То вашу энегию та на благо людей,то може и почалиб жити по людски,а так то э анонизм-тиков вам добре......
Вітаю. На вулиці -6, йде сніг. Під час Козаччини взагалі була третя фаза Малого льодникового періоду. Пишуть, що навіть Босфор замерзав: https://ru.wikipedia.org/wiki/Малый_ледниковый_период "Микола Гнатович. Раніш люди ніколи не умивалися. І їли сало. А захоче помидора чи диню – то так зірве, навіть і не миє. І от таки в усіх пики були! Кіндрат Омелянович (тяжко зітха). Утопія… Цицькін (застьобує штани). Муйня, діду: зараз Б-52 пустять – і до звізди те здоров’я". (с)
Навіть соромлюся спитати , звідки такі подробиці ? Я нікому нічого не винен , най ті люди почнуть самі щось робити , то й стануть жити краще .