та наче уневерсальна. рамка стандартизована взагалі, тілько в окремих випадках вона менша. але там і вуліки другі, два-три віділення одне на одне ставиться. і щоб дістатись до нижнього ярусу тре верхні знімати, а воно і не зручно і важко
та так і буде як і було, пан К. то тілько для влсаного користування. в мене свічні ліхтарі є тож і треба поповнювати запас свічок. отакоєот. а ви кажете
Вітаю ! На вулиці о 7,00 було -24 , зара -15 ( трясця його матері ) , сонячно і тихо . Шо це за провокації , га ? Куди я влаштувався ?
ти сусіде просто відвик від нормальної зими. раніш таки зими в нас постійно були але коли кацапи вирішили у коцмас полізти та почали ракети свої не літаючи у небо кидати то і спортили екологію і зими почались м'якіми бути.
Ти вже якось визначся з тими кацапами і зимами . Колись раніше ти писав шо зим в Україні взагалі не було і вільні Українці жили взагалі без снігу і худоба весь рік паслася в степу , а зиму і сніг сюди принесли кацапські зайди на своїх личаках десь так у 15-16 столітті . Тепер он пишеш геть протилежне . То де правда , га ?
а я від своїх слів не відказуюсь. верніш то були спомини старого діда які записав Яворницький під час праці над своєю книгою Історія Запорізьких козаків. але до цього взагалі був ледовиковий періуд і снігом та льодом була покрита майже уся наша країна. так що все іде циклічно.
Розкажи вже шось нормальне шоб стало тепло на душі , а то тіко й можеш шо різні капості зранку розповідати , лякаєш льодовиковим періодом . Тоді точно до жидів поїду , родичі жиють на березі Середземного моря там завши тепло і Палестинці від них далеко .
та їдь вже. тілько лякаєш, поїду, поїду але сам нікуди не їдеш. ти знаєш чим англійці відрізняються від жидів? англійці уходять та не прощаються а жиди прощаються але не уходять. от так і ти. поїду поїду а все не їдеш
так то ж получается що ви не будете користуватися електрикою та не слачувати відсотку державі? а залишки свічок торгуватимете біля церкви.. кажу ж озолотится зібрались)))
гарна думка. треба буде спробувати реализувати її. але тут є одне але. холодильник компи та тель авів зор не працюватиме на свічках та і електроіснтрумент теж. так що нічого з того не вийде. отакоєот
Поки ше не час , ше не припекло . Та й жидівського в мені більше ніж англійського , ото так себе й поводжу , шо поробиш генетична пам"ять . Жили б родичі в Італії чи Іспанії , Португалії то вже був би там , а Ісраїль мене не дуже приваблює .
тілько якщо діжечка буде маленька, дуже маленька, грамів на 300 не більше. я взагалі то мед майже не їм. ото коли вулики передивлявся то міг трохи язики поїсти а щоб ото так з миски ложкою то не люблю.
звісно не годится ложкою! треба половником черпати! так вкусніше)) а ми медок любимо, їв би та їв би... хоча це може пока його нема в достатній кількості!
дупа злипниться від такої кількості. потім тиждень у тазіку сидіти щоб відмокло та можна було посрати сходити
щоб добре "прострелило" та не злпалось, тре вранці вискочити до пасіки та розворушити рой бджілок! там не то що простреле ліпке місце, гадаю в ту саму мить можно буде ходити по великому шарами від боулінгу)))) або як варіант можно спробувати так як у роліку: обережно, мати)
відразу видно що руки зі сраки ростуть. ніхто так рій не зструшує, та і жалять бджоли не так вже і боляче. після 5 вкусу вже і не помічаєш тих укусів