Думали над цим. Як на мене, зараз саме час. Влітку лазити по очеретах важко, а зараз все замерзло, то можна ходити. У таких місцях неглибоко, цілком можна пошукати великі сигнали, і залишити там мітки. А влітку залізти, та перевірити. Агов, ви двоє, я знаю, ви це читаєте. Крутіться як знаєте, шукайте місце зараз, щоби влітку можна було залізти в очерети у Довганя, та забрати гарну корисну річ, яка стільки років там лежить без діла.
От тіко сосни внас ніц нема , і земля не пісок , а чорнозем Пане К купляй сорочку , тобі якраз для сокири така треба https://reibert.info/threads/prodam-kolchugu.721339/#post-7712457
Гарна порада . Дітьми ми за зиму знаходили у плавнях всі замасковані мисливські кладки та засідки на качок , заховані човни та інший браконьєрський ренамент , а літом якщо не знаєш що там з кладка чи засідка то ніколи й не знайдеш .
Так ото ж було кілька років тому шо Кійов засипало снігом і десь у березні чи в кінці лютого , а в нас тіко вітерець був і пониження температури .
Я й без мд розкажу де в мене в огороді в очереті летухи лежать.Років 3 назад надибав,ціленькі,самі хвостики стирчать)))
Шо за свято , завтра ? Невже пропонуєте святкувати : 1573 — битва при Мікатаґахара: Такеда Сінґен розгромив сили Токуґави Іеясу , або 1981 — вдова Мао Цзедуна і колишній прем'єр-міністр Китаю Чан Чжунчжао засуджені до страти ? Чи будемо відмічати день народження гарної жидівської дівчини Тіни Кароль ?
Доброго дня всім. Вам потрібен магнітометр. Маленька коробочка на шиї,та датчик розміром з літрову банку в руках/за плечами. Пролазите в любих хащах,комишах і т.п. Ось тільки досвід за три-чотири виходу не сильно наберетесь,якщо в оренду візьмете,це не метдетектор.
вітаю панство. не дворі, а хрін його знає яка там температура, одне точно знаю що доволі холодно. в хаті тепло, затишно, сонячно.
таки вийшов подивитись що там на дворі, -24. ну то нічого бо за два дні передають до +7. ото все портече, снігу чималенько насипало