Як це нащо? Куцопал то дуже гарна і потрібна вєсчь. Час зара складний, люди стали злі та нервові, так що куцопал потрібен обов'язково
куцопал на жаль в наш час не актуальний,нинішнього барахла стіки за два роки натягали,що напевне хватить чи міліполіції не на один рік роботи
Двері в своє снігохраніліще закрий , бо в мене вже -20 . Ти ж мєня знаєш, я ж так шучу пока добрий, но потом і +уйню могу сдєлать . Я етого нє люблю .
С вечером панове , вижу выходные прошли у всех плодотворно , искренне рад за всех , похвалиться нечем , честно проспал все .
А чого би було просто не попросвердлювати капсулі дреллю? Це ж зовсім недовго, навіть якщо тих жопок штук з 300, то за півдня цілком можна управитися.
Води буде по коліна , а потім багна по вуха - так шо копати навряд чи вийде раніше ніж в середині лютого .
Перемерз прилично на работе , салом пришлось снаружи натереть , а то что оставалось с частником во внутрь .
Доброго вечора. В мене вже ніби потепліло: зараз -6, проти вчорашніх -13 в цей час. Снігу до 5 см (на теплих схилах, бо на холодних лежить з половини листопада десь з півметра), то є надія на наступний тиждень і сезон розпочати.
Це у вас так буде. А в нас снігу зовсім небагато, сантиметрів 5-7. Так буває, кілька років тому в нас було засипано геть, а у вас народ цілу зиму копав.
В нас зара снігу від пів метра і до 2-3 метрів там де перемети , такшо води і грязюки буде завалісь .
А нуно підкажіть в кого є опит шукати велику жєлізяку по камишах,болоту та очерету,гаяваспитаю тіки серйозно
мерзни, мерзни вовчий хвіст© в мене ось -21 і нічого, а в хаті +21. так що всьо чотко. зима продовжується