Ти ні разу не чув про те, як "100500% "Тигр" у болоті" виявлявся якоюсь іржавою бочкою чи, у кращому випадку, Т-34? Тому діагноз можна встановити лиш розкопавши. А буває всяке загадкове. Наприклад: німецькі танкові частини наступали на визначеній ділянці фронту. Перелік частин є. За німецькими документами найсерйознішими танками в них були Т-4. У журналах бойових дій радянських частин, на які вони наступали, написано те ж саме. Разом з тим, є фото розбитої "Пантери", яка стоїть у яру. От і питання: звідки вона там? Тут із залу підказують: зовсім недалеко від Вас у лісі лежить велика кругла залізяка чи то на 250, чи навіть на 500 кілограм. Глибина десь метр. Координати знаю точно, влітку бачив ту залізяку власними очима. Можу сказати. Будете різати? Може і потрібні. Навіть, швидше за все потрібні. Раптом чого - Ви у числі перспективних концесіонерів, тим більше, що досвід копати всяке таке у Вас є.
от мені б таку переправу тримати,блін є,капонір є, пошти готов зосталось пак поставити і мона спати спокійно ну мона і пак 35\36,я не проти
Виліз з ями щойно… Воду ледве викачав-вичерпав дякувати сусідам, що помогли. Прорвало трубу, і де теє потепління? За вікном знову -18((( А що тут нового? До речі маховик на фіат-уно нікому не треба? Замість бліна на штангу теж буде))
От і добре. Тільки там іще стабілізатори ззаду, можуть заважати викочувати. Тож автоген обов"язковий.
ну оце вже блище до тіла. а то почав та невідомо а мо і нема нічого. тобто копаємо танк, імовірніше за все німецький тобто з цього робимо виснавок що там і крім танка хабар повинен бути непоганий.
Те шо із стабілізаторами , то самі різаком ріжте . От чого воно валяється і нікому нетре 250-500 кіл металу , бо ніякий дурень його не прийме .
ми одного разу привезли жопок латуних кіл так з 100, так їх приймати незахотіли, капсуля кажуть висверлюйте, отакоєот.
Думаю, буде. Але я не перевіряв, і не збираюся. Для чого? Взагалі, кидати таке залізяччя у вогонь дуже погана ідея. Адже сидіти поряд не будеш, а в найбільш непідходящий момент може з"явитися якийсь грибник, чи діти. Кому хочеться такий гріх на душу? Та і стаття.
Хм,позатой рік ходив на спущеному ставку,пляж пилососив))То підійшов місцевий і говорить:Тут бомба лежить,давай викопаемо то й здамо.Я йому:Я таке не копаю.(а сам думаю,де вона тут візьметься) Потім трохи по тому,пищить щось кольорове,невелике,копнув і...
Все може бути а може і не бути. Щоб бахнуло потрібна детонація капсуля, може тротил просто вигоріти без баху
так тре перевірити. натягати дровець чималенько красиво скласти та підпалити. тим більш зара ніяких ані грибників ані діточок по лісах та ярках не швендяє так що можна перевірити і не тілько можна але і треба. і то усе дійство зафільмувати.
Я також не перевіряв і не збираюсь. Сам тротил коли був ще босяцьким школяром доводилось палити. Плавится, горить і страшно смердить
по перш. я незнаю де те лежить, по друге. далеченько заради такого пхатись по третє. якщо мені так вже припече то знаю де відказник чи то 122 чи то 152 лежить але щось мені туди не тягне геть, а от з далеку я б на теє дійстов подивився. якщо хочете то можу місце вказати то ви і підпалите та зафільмуєте а ми подивимось. і головне. нема в мене куцопала. та і вам він нащо? ва він не треба.