Доброго дня Шановні!!! Сидите кнопаете-за вікном зимно!!! А так хочеться потепління -схопити свою Асю і податися на природу!!!
І знову дурниці радиш . Краще вже самому приймати участь в здачі рейок на брухт . У камуняк мать дрезина на пердячому парі , чи шо ото воно так димить ? Та й таке неподобство швиденько під ускіс пустять .
дурниці тут тілько ти кажеш! сам крадеш усе а потім плячешся шо нема нічого усе розікрали і порядку нема і ціни конські. а все через те що ти та такі як ти хочуть почупити усе та отримати відразу якийсь навар а те що щоб щось було треба працювати і миттєво воно не з'явиться усі забувають. тож так і живемо. наче хочемо жити щоб усе було але через таких як ти які усе крадуть неможемо.
а потім сиди згадуй що то воно за аспірін такий та на яку холеру він треба. я ліпше вже не буду голови морочити та буду користуватись тою назвою що знаю, ацетісаліцілова кіслота. отакоєот
Шо це за зрада ??? Спочатку закривають російску тему, зара абізяни зачинені, що ж це таке коїться, шозанх ??? Куди тепер податся справжньому бендерівцю
https://reibert.info/threads/kurtka-bushlat-1965go.721033/#post-7709886 Це не отой лапсердак шо сильно пан Аскот1 хотів купить ?
Вітаю. Наче, той. Фішка у тім, що вони не мінялися з 1943-го року, а тому правильні на реконструкцію.
У мене так і було, аж поки той лапсєрдак не прийшов у непридатний стан. Аскот як побачив, що від нього лишилося, мало не заплакав.
От цікаві люди , за камуняцьке старе дрантя грубі гроші викладють . Тим лапсердаком тіко цибулю накривати чи собаці в буді підстелити .
Буває. Деякі ляпсердаки комуністичні купляють, а дехто лямпи чи старі штанги, яким давно місце в доменній печі. А іще дехто ось таке:
Штангі дефіцит,і навіщо їх шукати зайшов на металоприйомку а там тьма маховиків від двигунів для креативу шей зубчики під стартер там є,і купив скіко тих "блінів" тре,ні в кого такого нема,а ше якшо не пожаліти грошів на балончик фарби то і мона га аукціоні продати за грубі гроші
Якби ото я таке викопав у себе на городі , то швиденько обгородив би тимчасовим забором із шихфера . В руки різак і на метал , бо відразу набіжить купа муділ , любителів старовини і почнуть волати шо то власність держави . І не отримаєш ніфіга крім проблем .
Мені такі штангі не підходять . Зара виконую ривок і поштовх то там треба щоб блини крутилися а сам гриф сидів в руках , а таке є тіко в заводських штангах . Та й штанга в мене є , шукаю просто новішу із обрезиненими блинами .
Тю , та не переживайти ви так , нічого під потяг кидатися . Я поріжу ту кляту гармату на метал і куплю собі наприклад жигуля чи таврію ( буде мені користь приносити ) , а так стоятиме в якогось олігарха на фазенді чи може й до музею попаде , хоча я в цьому сумніваюся . Та й який мені з того зиск , шо воно десь там стоятиме ?