ой вей! і це каже людина якая торгує сємачки на ганку сінагого! не адєсєн параваз, а агіцин паравоз. скільки можна повторювати? запешіть вже врешті решт десь собі на манжеті. ви маєте манжети?
тут жеж неважливо треба тобі чи ні, тут важливо що то гешефт. клеїш обяву що о 5 ранку у суботу відправляється дризина у помошну на ринок і береш з бабів які хочуть базарювати гроші за проїзд туди і у зворотній бік і везеш їх. і гроші маєш і знов ж таки не треба у спортзалю ходити та гроші викидати.
Нажаль гешефт обломиться , бо всілякі пенсіонери їздять задурно дизель-потягом шо в Помічну шо в Смілу . І кіко вже писати шо в спортзалу я ходжу безкоштовно , в мене пільги як у ветерана спорту .
То той дисель горбатий ,певно 50_ років можуть кольоса поляматись,а дресіна надьожно,для рекламного ходу назвіть дрезорікша,а ще ідея якось Комаров показував з моторчиком від мотоблока по Ахриці негри бізнесують
а ти у якому спорті ветенар, у хвігурному ковтанії чи у літерболі, га? незабаром той дізель відмінять і небуде чим діставатись крім автобузів а там ціна на квіток велика. так що дивись, втратиш шанс піднятись на великі гроші. до речі. якщо не хочеш сам оті важелі качати то можеш зробити льготний проїзд який коштуватиме 50 % від вартості але за умов що льготчики самі будуть качати важелі дризини
То Африка там тепло , а зараз у сніг і мороз шоб хтось сів в дрезину то йому тре заплатити грубі гроші .
В спорті ви пане К все єдно ніц нічого не тямите , то пояснювати я ніц нічого не буду . Якшо чесно то люди майже і не їздять тим дизелем бо ніц немає нужди туди їхати шо в ту Помічну шо в Смілу , все й в дома є , аби гроші були . Та й коли потяги відмінять то мать і полотно розтягнуть , то й знову та дрезина стане непотрібна , отакоєавикажете .
Будка з буржуйкою Вам в допомогу,правда на паравозя стане схоже,але нічо заодно і сяслика і бараболю запекти моно
Доброго дня панство! Зранку -12, сонечко вітру немає. Сьогодні зранку їздив на рибалку, всього навсього одна плотвичка що в майонезну банку влазить, на жерлиці також абсолютно нічого не ударило... Але гарно на річечці і бережку. Коли вже та весна щоб дістати еМДешку?...
Доброго ранку-дня! вчора добровільно відправив себе до бані прокинувся десь о 13.00 дома +22, на дворі -16,за вікном переправа під контролем! самопочуття гарне,аспірін не потрібен