та мо і лсд, хоча начебто на літеру А назва починалась, і назва легенька але я її неможу запамятати .
Ведь он соседом тихим был И он не с кем не говорил Он по закату уходил Ну а с рассветом приходил Никто не знает, где он был Кого сегодня он убил В кого воткнул он острый нож Кого сегодня не найдешь...'
Вітаю ! На вулиці -15 , сонячно , тихо . Звонив товариш він працює обходчиком залізничної колії то розповідав за сніг ( який ото випав кілька днів тому ) , в них ото його кіко випало . Що колії прочищали вже не лопатами як завши , а потягами . То під Ріо де Бобринець потяг застряг в тих снігах на 2 доби , із вікна локомотива потяга мона було рукою торнутися снігу .
якщо коротко, то ні а ящо розгорнуто, то в цьому році (і в позатому), влітку рівень був низкий, т.я. канал Дніпро-Крим не заповнювався (хто не в курсі, Каховська ГЕС та Каховське водосховище було збудовано в першу чергу для заповнення каналу водою, а електика була вторинна, бляхамуха, затопили стільки плавнів заради цього, погубили багато рибних ресурсів відрізавши доступ до моря ...) зара рівень гуляє десь на метр, в залежності від опадів
Казкар він,на залізниці стіко всякоі снігознищувальноі техніки,шо ужос,а з віниками та лопатами іх ставлять обмітати стрілочні переводи.
То він і обмітає стрілки і переїзд , звісно шо всю колію лопатою не чистить . У нього на участку 3 стрілки і 1 переїзд . Ну й розповідав шо ота спец техніка застрягла на 2 доби в снігових заметах під Ріо де Бобринець .
таке. вони дуже балувана Галя, їм ото усякі витребеньки подавай а на справжні коштовні речі вони уваги не звертають
Нашо мені його отой військовий мотлох і лямпи ? Якби хоч пан К зберав по американцям , то мо шось і потяг би до себе , бо німці мені не цікаві . МанеТТо в пана К ніц нема - то я й ноги бити не хочу .
Так і є . В нього там хоч електофікована і дві колії , а в мене взагалі одна колія і ніякої електофікації .