Тай мені повісток ніхто не несе , живу по місту прописки . Спеціальність їм моя не цікава , і також не все гуд із здоров"ям .
Зараз, наскільки мені відомо, несуть тим, хто раніше призивався. І зарплату якраз зараз підняли. Схоже, таки вирішили зробити контрактну армію. Думаю, якщо не наберіть потрібну кількість народу, то понесуть всім іншим. Тож не все втрачено, можу посприяти, принесуть.
так отож.і відчуваю що вже семе елементарне забув, куди паклю крутити)) старію мабуть або навички просто втратив через те що давно вже закинув слюсарювати. отакоєот
Прямо у воєнкоматі ? Я одного такого знаю - все життя на жизнь жалівся та підсрачники від людей отримував , а тепер цілий капітан у воєнкоматі ! Ходить у камуфляжі та портупеї , носа догори задерає аби окуляри не сповзли і весь час на людях вихваляється як він "втанкєгарєл" та Артемівськ рятував від тамбовської дєсантури . Тоді він дійсно був в Артемівську цілих два тижні і випадково потрапив під БРДМ , йому роздерло вухо та дебеленько шкрябнуло плече - так він курва навіть додому приїхав у розірваному кителі і не виправ аби видно було засохшу кров . Ходив ше декілька днів та жалівся своїм друзям шо швидко вавка заживає і не побачать його який він герой . Так от таких треба в олешківські степи на місяць без унітазу , ванної та тілівізора - а потім і в окопчики на пів року десь під зайцеве . А тоді вже нехай і об'яви клеїть по місту та агітує=запрошує .
пан Р% натякає на те що ми з вами відбераємо в нього шматочок масла на його шматок хліба. конкуренти ми. отакоєот. а ви кажете
тре було йому порадити вавку ту кожного дня розколупувати для подовження вухняної бойовитості -))))))))
А шо я ось в темі про ножики на копі знайшов . Сподобалась фраза гниленького мусорка :" всьо найденоє ви обьязані здавать в музєйний фонд гасударства..." , а сам , курва кацапська , так і трясе пальцями аби шось собі поцупити з копарських боксиків .
панове а кому свіженького кацапа загнобити? оно зявилось щойно і почало кацапські казочки про надтехнології розповідати https://reibert.info/threads/rashistskij-robot-avatar.573451/page-3#post-7707206