ви шановний спочатку відсотки мені сплатіть, а потім можете чи відкривати, чи закривати та хоч гопки плигати, але спочатку мої чесні братні відсотки. отакоєот
тю. що там гадати коли то хортиця. зі зьйомок кацапської херні залишилось те все. ото одне і добре від кацапів та їхнього тараса бульби.
отже, якщо ви такий вумний, то ось вам ще світлини в нагороду ! а кацапського в нас нічого нема, а, якщо було, то то всьо вже наше, отакеєота ви кажете -))))))
та ні! то ваша проблема бо чорний список ще ніхто не відміняв. та і ми підскочити можемо особисто. заради такої справи то не відстань та і хлопці розважаться заразом
є ні, даже якщо лям пропонувать будуть, в масони непіду, в мене родичка вже там, вийшла заміж за масона, ітіть, краще обріжу і євреєм стану, ну на крайняк жидом
не той тепер миргород, хорол річка не та© то колись було, коли Дніпро отою греблею кацапською не сплюндрували, коли не засмічений острів був та шлях до нього тілько по воді був. а зараз сплюндровано усе, мости понаставляли, шляхи проклали, природу сплюндрували.
деж я жадібний, ось в лоті участь брав щоб вам кулиметика прикупить. http://auction.violity.com/15604427-mg-42-na-restavraciyu але коштів обмаль, джипу хочу тому економлю даже на здоровї і салі.
І що з того? Святе місце - то святим і зостанеться, щоб там не було! Вам жовта картка за неповагу до історії! Краще навколо себе озирніться! За клунею, мабуть тижня зо два не вимітали!
та всьо там нормально, і кабани і олені з конями бігають, про малу діч я вже не кажу ... і тьолочек на лісапедах в літку там вдосталь, так що не треба казати що все так хірова анік в тему Встречаются два еврея: - Слышал я Паваротти, мне не понравился, картавит, в ноты не попадает... - Вы были на концерте Паваротти? - Нет, мне Рабинович по телефону напел.
отож якраз і хірова! колись за таке тіх дівок швиденько б на горло скарали бо не місце їм там, а зараз лазять де хочуть. а все тому що порядку немає! раніш всьо по іншому було, раніш порядок був а нє то шо січас!
Думайте якщо вам так легше . Коли німаки останній раз воювали і міняли свою стару форму і екіпіровку ? В Афганістані були аж 900 чоловік . Для гарнізонної служби так гарна форма у тих німаків . Ви он військовий то вам раніше теж всього вистачало , а загнати вас зараз в зимовий окоп із тим що ви отримували по нормам до 2014-2015 років і я б хотів побачити як вам буде зручно і як вас турбуватиме кіко податків йде на ваше забезпечення . У німаків тільки каска більш менш нормальна все решта лайно якщо порівнювати з американцями . Що рюкзак , шо бронік , шо рпс , спальник все якийсь ерзац , взуття і те відстає в порівнянні з американським . В німаків ні намета індивідуального , оті плащі і кілки то не намет , а казна що , ні каремата . Про індивідуальні аптечки теж будете писати що в німаків кращі , ніж в американців ?
У 2015 -му норми вже були змінені. А в 2014-му... Я недарма написав, про баланс між ціною та всим іншим. Янкі просто можуть собі дозволити більше витратити на екіпіровку.
А я пишу не за баланс . Мені як потенційному солдату геть до одного місця на той баланс , а особливо тим хто зараз сидить в мерзлому окопові . Я пишу про якість любої речі із екіпіровки чи уніформи - в німаків зараз все гірше ніж в американців . Американці кожні два роки щось вдосконалюють в формі і екіпіровці , а німаки як прийняли у 80 так і досі в тому ходять . Ота нова форма і екіпіровка що пропихає Лєснік і то краща і різноманітніша ніж бундесова .