класс! але мона касон трохи більший і прямий мона як варіант але з хельмой німака якось так тікі німацька
Ну звісно що нормальний якщо порівнювати його із сидором чи рд54 , а якщо порівнювати його і сучасними американськими чи англійськими бергеном і патрульником в дпм то бундесовий програє . Коврик треба щоб спати , а виносити на носилках чи таких речах як баша в британців і пончо в американців . Тай не вірю я що той бундесовий коврик витримає хочаб 50кг людину він руками рветься ото там де ті місця згинання , а такого як пан К на тому коврику хібашо тягти волоком по снігові . А спальник який у німаків порівняно з британцями чи американцями - як у бомжів . І не треба казати про ціну , що американське все дорожче в кілька разів , солдатам все видається безкоштовно . Американців і британців забезпечують набагато краще ніж німаків і австріяк .
Да на спирті, смак не зовсім приемний, але дуже підвишчуе імунітет. Якщо простудився то болячка проходить скоріш, але бажано вживати настоянку коли ви ще здоровий! Тоді гарантовано не застудитесь. Тобто вживати треба до того як в ополонку пірнати, а не після......
ви зуби не заговарюйте. де мій кулемет гаявасуважнопитаю, ну або хоча б багнет чи на крайній випадок хельм м18
Вітаю присутніх ! Не знаю як в тойоти , а п'ять років юзав паджеро вагон від міцубісі з автоматом - жодних проблем та нарікань крім того що дубовий як ГАЗ-53 . Один раз їхав з Кийова взимку по каші зі снігу та соляного піску й почав заїдати механізм перемикання на парковку , розтануло в теплому гаражі і все запрацювало . Дебелий був "уазик" , але курва жер багато більзіну - мотір 3,8 . Проїхав 380 тисяч - одне замінене лобове скло по страховці , одна задня ступиця , один задній амортизатор , тормозні колодки , різні втулки , ролики та ремені зі свічками , масла , шини але жодного разу не зігнувся диск ( 18-й розмір ) . Правда гузном продавив та розчавив подушку сидіння - розлізлася шкіра та поролон , замкнули електрокабелі моторредукторів переміщення сидіння та підігріву . І перед самим продажем загорівся жовтенький ліхтарець на панелі приборів - періодично згасав , але більше світився , але все працювало та не відмовляло і нічого не робив . Новий хазяїн вже проїхав теж тисяч сто і не жалівся ні на шо . Ото машиняка !!!!
Ото нас нічому ніяк не навчить , а їхній автопром завжди був налаштований на вепека і для армії все було найкраще . Отже й каліни та лади ізначально були сконструйовані для підводних маршів по атлантиці для нового бліцкрігу . А ми просто неправильно їх використовували на поверхні землі . А от уявіть яка могутня то машина жигулі , котра в сорок років ще може пересуватись , хоча під водою могла би всі вісімдесять років ходити !!! Це ще ніхто не знає про секретний проєкт супернових субмарин пріора та гранта - ті здатні переплюнути самого покійного Жюля Верна з його мега асоціятивним мишленням , але їх тримають в запасниках для війни з Колумбією або для висадки руззького морського дєсанта в антарктиці .... бля аж самому смішно стало ...
еее, один момент , я всі ходи записую, був кулимет, штик ніж і гасова лампа, не будьте жадібним. ось вам пісенька повчальна.
жадібний тут якраз ви! бо ви нехочете відправити мені мій чесно виіграний приз. я запропанував вам на вибір відправити мені щось з вище вказаних речей але ви поченаєте вмикати заднь. не гарно це, дуже не гарно.
На мою думку, більш продуманої екіпіровки як у німців немає ні в кого. А безкоштовно буває тільки сир, самі знаєте де. За всю амуніцію платять з податків громадян. Тому кожна армія і намагається шукати середину між якістю/функціональністю та вартістю.
Пане Бек і пане Консерватор відкриваю братство гурт Масонів, запрошую вступити, за вступ по кулемету з брата або атомату, на томість записую в список і даю житона на пузо. Або тайний знак на жо..у.
А фулі там курить ? Сматрітє "новасті на пєрвам" і там Вам видадуть ще й не таке , причому не треба ані пити ані курити .