А в мавзера є харизма ? Ним тіко свиней колоти , для чого його і використовували всі роки , поки не з"явилися такі поціновувачі як ти . Американські вояки в 2 світову були краще вдягнуті і екіпіровані ніж сьогоднішні вояки бундесвера ( бундесвер як і бундесхер ( австріяки ) найбомжацькі армії сьогодення ) .
взагалі то багнетом рубати гички не кошерний фень-шуй, хіба що отим мериканським. той тілько для того і призначений, шматок троха нагостреної штаби
скілько тобі казати щоб ти не ліз у ті речі на яких нічого не розумієшся. коли ти почнеш вивчати історію більш поглиблено то ти багато чого зрозумієш. а що до екіпировки то у букварику наприклад каремат складений і виконує ще і функцію рами а в мериканському заплічнику тягаєш на собі зайву вагу у вигляді залізної рами, та ще і спину вона добряче б'є а каремат зачипаєиться за гілки бо скручений та привязаний зверху заплічника.
Сам трохи поцікався . Залізна рама використовувалася в рюкзаках сиситеми еліс до 90 років минулого століття , зараз всі рюкзаки з пластиковими рамами , або геть без рам . Американські каремати товщі і тепліші ніж отой коврик бундесверовський завтовшки 0,25 см . Яке з нього тепло , одне де його можна використовувати так це сідати на нього коли він повністю складений . І рюкзак той бундесовий одне недорозуміння , лямки тонкі , пояса нормального ніц нема . Американські набагато зручніші і виконані із кращих матеріалів , а бундесовий з 80 років ніхто не міняв і міняти не збирається . От скажи мені чого бундесовий рюкзак коштує 600-800 грн , берген 800-1200 , а американські від 2500 і до 5000 грн , га ? Мать продавани дурачки і продають такі ценні вєщі як бундесовий рюкзак за копійки . Ти хоч в руках тримав нові американські рюкзаки , форму чи взуття ( оригінальні речі , а не копії мілтека чи ше якогось китая ) ?
Я робив так,простилив рубероід,на нього зібрав і склав на руба старий кирпич,гідробарєр,і залив цементно-вапняним розчином,сухо і тепло
Мериканським також погано. Саме краще бурачиння рубати отим азіацьким. Дай Боже пам'ять, чи кукурі чи курі називається: Пи. Си. Все по-хфеншую. Порядок не нарушаю, хоча сьогодні не субота а "п'ятниця+"
багнет уйшов http://auction.violity.com/15439393-shtik-nizh-v-nozhnah-i-shkiryanim-pidvisom , лампа гасова є, але совдепівська. хвото дати.
А що за Тойота? З автоматом потім продати краще і дорожче. Пишіть в приват, щоб в "будніпобуті" не флудити, і Канцерватор відсотки не вимагав
Самий суровий - жидівський для обрєзанія. А самий-самий-самий суровий то скальпєль, мій кум ним кабанчиків кастрірує
Фото пЄлотки є? Бо я вже думав мазепинку на собаку натягти)) Десь тут на форуми таблички на ворота продавали з собакіреном у касоні, от там повинен бути касон у пнг на прозорому фоні
Чесно сказати, я би таку в такому кольорі тільки для дружини купляв би. Щоб знати де вона і з ким є. Бо собі.... Хм... Ні на коп не поїдеш, ні сусідку і подружку куми в ліс не вивезеш. Всі твою автівку знають і бачать куди і з ким їдеш. Незнаю як в ній, але в моїй Тайоті Камрі бензин 3,5л стоїть автомат 6-ст. Поставив на коробку додатковий радіатор охолодження. Проблем не маю. Саме головне знайти нормального сервісанта, щоб дивились за нею. І цей, зранку при першій заводці прогрівайте не менше 3-5хв, і коли починаєте рухатись на холодному двигуні сильно не газуйте. Коробка цього не любить, можете "порвати"
Лазив оце в просторах тирнету і трапив таку кумедну новину "СМИ: в Великобритании опасаются успехов России в модернизации ВМФ" Читаю далі На этой неделе заместитель главкома ВМФ России вице-адмирал Александр Федотенков заявил, что в России ведутся подготовительные работы по проектированию неатомной подлодки нового поколения проекта «Калина», в которой будут реализованы все лучшие качества подлодок проектов 677 «Лада» и 636 «Варшавянка». І починаю реготати, повільно сповзаючи зі стільця..."Калина"..., "Лада"...Це піпець! Гадаю, даремно британці панікують. Бо з субмарини з такими назвами приречені ще в утробі... Невже їх автопром нічому ну учить?
Шалом, православні, всім субота! Все плюєшся, що тут один комуністичний мотлох продають. То ось, правильний бюст: https://reibert.info/lots/bjust-stepana-banderi.11441/ Поставиш у відремонтованому флігелі. Нормальний рюкзак. Не великий, і не малий. Як обозний якраз добре. А за той бундескаремат я іще на днях десь читав, що він призначений також для переноски поранених, замість носилок. Захищає від сирості, а для всього іншого є спальник. У них при слові "Владімір" німіє внизу живота, і починають трястися коліна. Адже пряма аналогія з Пуйлом, тож розмір пам"ятника має першочергове значення. Має бути великим і товстим.