С вечером панове , всем счастливого отдыха . А то малость перемерз на работе , так что чай, кофе, капучино и в постель .
як матиму такого то скажу точніше. а так це по суті той самий флек в якого змінена кольорова гама. цікаво яка там тканина.
Побачимо . Десь за років 2 після введення тої нової уніформи вже мона буде купити й тут в нас на форумі . Ви її шо до електромережі під"єднали , щось сильно її тіліпає ?
Ну не можу казати за колесо від "Запорожця",алеж "наші" жіді кожен капелюх іменували "штраймелем" Доречі,не усі вони падлюки,в нас був сусід-Сендер,так той пив так,що не кожна кацапська падлюка зможе. Та ще-й будівельніком був,моему дідусю клуню збудував. Я ще маленькім був,алеж пам"ятаю як він до нас приходив-"Болек"-це він до мого дідуся,пішли до магазіну,я від своеї рубель заховав" Знав,що за рубель ніц не купитимо,а у дідуся у подвалі п"ять тонн вина е,то може і йому налляють.
"Я в Бершаді ... вже майже ... вже! А в Балті мислєнно, Давно і да "подавну"(c) Я Готуйтесь (почті як Маяковській)
я так бачу що ви вирішили самі в пана Рональда ревізію робити. це я вам кажу дуже велике неподобство! бо тілько я маю ексклюзівне право проводити ревізії та вилучання надприбутків та всього іншого зайвого.
Якщо Ви не приідете -то Вам буде гірше. Все жидівське золото(мойші і яші), буде в 'надьожному місці'. Не у Вашому..... Беріть білета на потяг 88/14