Ви нічого не розумієте! На світлині розумний старий жид віддає молодому жидиняті в правій руці доляри, а лівою забирає шекелі, і ховає їх від хфотокамери. Їх там тільки трохи видно
Пане К як вам новина ? http://www.gearshout.net/bundesver-pereodenetsya-v-novyiy-universalnyiy-kamuflyazh-multitarn/
Ви стрілки на нашу місцину не переводьте,Ви запрошували пошерстіти по річці Горинь і не тільки,запрошували,не забувайте про поїзд 88 НовоОлексіївка-Ковель,тутечки вже білети на один вагон братва викупила,та й 83 Одеса-Ковель підтянуться,думайте де на весну нас всіх розміщати,а якщо будите погано себе вести і не слухатись нас...залишим на два місяці пана К.
Та ну,у пана К довге кориння,не видирвати його з мисця.За весь час чув що вони один раз босоних у Умань Ходили каятися ,и у Кийив одного разу семочки оптом скинути циганам биля вокзалю-вот и вси мандри пана КАЦерватора.
Канцерватора по маршруту Умань-Бершадь-Брацлав потрібно було відправляти. Реверс маршруту Цадик Нахмана
Ото я вже знаю чому там одні "бухарські" динарії і драхми "дзвенять". Виявляється то Ви по-берегах там "на точку" ходили
Ну не тільки,там і люди на природу виїзджали,була комічна ситуація,затарились пивом і пішли з псюками типа на слідову роботу,смокчим пиво,грієм пузо на сонечку,песики бігають,люди не можуть нарадуватись красивими нашими псюками,раптом крики зриваємось а моя псина по погонялу Райф летить до мене на всіх парах з палицею ковбасюки,забираю іздєліє,і несу сімї яку псина гопстопнув,вибачаюсь а у відповідь дайте песику хай перекусить,пропоную гроші ні в яку,довелось показати який загальний курс ми вивчили,воно падлюка здало його на пять навіть проповзло на пузі по березі метрів 20-ть