Вітаю! Усіх зі святом! Не переживай, я уважно слідкую, особливо за тобою. Щоправда, по п"ятницях з робочого компа заглядати сюди дещо незручно, надто багато ілюстрацій. А виявилося, що сьогодні іще й африканські мотиви.
читав про це племя!! не так пане К там все так запущено як ви собі думаете!! Але живуть і не переймаються різними проблемами!!
до речі про племена Намібії....! не забувайте, що Намібія - бувша колонія Рейха! Так що Хімба підготовані до сношєній з білою расою!
От даремно ти так . Ше й митець писав : "Саломон Самсонович. Ну навіщо так жорстоко? Були б гарні обізянки. Африкан Свиридович. Їх нема чого прикрашать, вони і так гарні. Подивіться на Вальку, бачте, які в неї зуби, а у вас? Саломон Самсонович. Хулі зуби, зуби вставить можна, але я їбати б її не став, хіба шо п’яний… Валька(ображено). А я тобі, дураку, і трєзвому б не дала! Ходить цілий день весь в гамні і шо-то вообража. Йобарь найшовся! "
ооо, а ця світлина взагалі бомба... треба організувати конкурс на кращий підпис та коментар! почну з ... Кацапи, go home!
геть сьогодгні сказились. тут обізян постять в сусідній темі теж волохаті цицьки та інші збочення. і куди ото воно світ катиться!
Поки ви тут сало жуєте і нєгрітосок роздивляєтесь, я ділом займаюсь. мені оце притарабанили старого електровутюга. Зробленого в той рік коли Сралін здох. 4,8кг заважив. Такою праскою дружина як "вгріє" по голові, то мало не покажеться:
ну...хто його знає! він дотично боровся з москалями, правда на Африканському фронті!а хто ворог москаля, той - друг пану К.
Вітаю всіх присутніх з днем Соборності УКРАЇНИ!Памятаю в такий саме день ми творили живий ланцюг єдности,від Львова до Києва.мерзли,но стояли тримаючись за руки.машини шо їхали трасою сигналили.всі раділи.тільки гебня та українофоби проїздили мовчки.сходячи ядом і вернучи рила від наших стягів,як упирі від хреста.доброго дня всім!в нас-зраня дув москаль<-10> було,зара дує західняк.потепліло+2.політає якась дрібота.в хаті тепло.скіт-спить з переляку<отець ходять-кроплять хати.а та зараза дзвоника боїться)))))).втікала так-чуть паламаря з ніг не збила)))))>.сидю.читаю бу...<пятницю>))))))))
Притарабанили для дела чи для спекуляціі- бо техто вже руки протирае в очікуванні довгожданних процентів!!!
гарна праска. в нас на ринку один довбень продавав дві вугольні праски. одна нормальна а іншу переробив під електрику. питаю скілько? він. оця 180 а оця 250 на перероблину вказує. кажу ти річ спортив отою переробкою і все. він. а чого це ? і починає нести якісь несенітниці але я не став слухати та і пішов собі далію
На брухт здали. Аж 11 грн пан явної алкоголічєської внєшності за неї отримав. Піде до мого особистого музею