це ви питаєте щоб без перешкод городика пробити? але ж запамятайте! у кожну ямку на городі треба покласти по картоплині.
Доброго дня панство! Всіх з річницею Злуки Українських земель. В нас -9, сонечко і легенький холодний вітерець.
нічого не пропало - я ломика видам, хом'ячка прив'яжу, барабольку насінньову видам, на виході з города обшманаю)
Все валіть кабана,я через годинку заїду до Вас,якщо нема свого то сусідського валіть хай на харчах зукономить
оце діло! і мені тоді задню частину висилайте бо ви вдвох невпораєтесь і вам допомога конче потрібна. от я вам безкоштовно і допоможу того кабанчика зїсти
неможна бути таким скнарою! тим більш шкодувати сусідського кабанчика для такої гарної людини як я. отакоєот
Оці що тарельки в губи пхают мені якось не того , гидкуваті . А оті Хімба для мене доволі симпатичні жіночки .
Доброго всім здоров'я ! Ну от і добре шо у Вас цобакірен , значить Ви котів таки не боїтесь . А від цуцика дійсно користі багато , отже Вам таки доведеться його лікувати . Ну а коли вже нічого не допоможе - тоді читайте мій попередній пост про котика .
так !! Хімба то діло!!! головне не розкажуть нікому!!! А якщо старе то воно й Африці нікому не потрібно !! а ЦЯ СИМПАТИЧНА!!!