Руслан100. Дякую за інформацію, я чогось думав, що румуни ввели війська на Буковину в кінці 1918 року. Тепер вже точно пожу датувати смерть свого прадіда кінцем 1918 року (все не міг зрозуміти, як він міг попасти на заробітки через лінію фронту між ЗУНР і Румунією).
на жертвопрінашеніє я не згоден, тоді не буде ні кофа ні чаю, і про цицьки забудьте -))))))))))) http://img6.joyreactor.cc/pics/post/гифки-эротика-СЃРёСЃСЊРєРё-РџРёСЂСЃРёРЅРі-696566.gif
Доброго дня! -7,снігу намело! зима ніяк не вступиться! П"ятниця - день маммолога!... Зі святом Соборності!
Вони своїх не так люблять їсти, як наших – наша баба потіє менше. Гриць. І все одно пизда ставридою бздить. Всі троє замислено мовчать, переварюючи інформацію Гриця Яковича.
сусіде зроби собі тему та пости отих чорносраких мавп а тут незагажуй тему та не псуй людям апетит та настрій отими падорвами
Я їх перший і не викладав . От мені цікаво чого ти так нервово реагуєш на те шо тобі не подобається , га ? Будь більш толерантним , ми ж у Європу йдемо , а там купа : жидів, татар, масонів, негрів, білорусів . Як ти ж тоді жити будеш , га ? Подасишся у духовно , скрепну країну ? Там і снігу завши багато і холодно як тобі подобається і спортом там ніхто не займається тіко стєкломой п"ють , і баби з блідою аж синьою шкірою .
торерастія то хвороба! а я за екологію. а у тих европах багато і ставочків і лісочків так що буде чим зайнятись
Ви не розумієтесь на африканках: Вони з дитинства до чуба привчають. (а цицьки гарнюні) Може то і є справжні черкаси (чорні козаки)?
таке! я що зоофіл чи збоченець як ото сусід? я нормальна людина і на звірєток спостерігаю або у тель авів зорі або у зоопарку і там близько не підходю та не годую їх.
А я підтримую пана Касіо - бо він е молодий здоровий козак!! Тому довбавби отого кокоса без зупинки і як кажуть до потері пульса!!! Всеж таки екзотика!!!