Та шо тут боротись ? Ви шо - боїтесь котів ? Гепніть його шоби не страждав чимось дебелим коли набоїв шкода - всьо єдно то вже не кіт а якась біологічна зброя . Потім можна ( звісно коли Ви його дуже любили та шанували ) збудувати покійному котику маузолея й ходити туди періодично аби поплякати . Воно зрозуміло шо у Вас там вже місця нема на поховання нігде бо за клунею там мабуть вже решток на пів тисячоліття копати архіологам буле москальські кістки , але десь виділіть для поховання містечко коло ставочка на природі - так спокійніше буде .
Годувати пса нормально тре,а не чим попало і час-від-часу. Йому вітамінів бракне,от і болячки беруться. Перестаньте тягнуте все за клуню,вділіть зайвий шматочок-другий, собаці!!!
Доброго ранку ! З п'ятницею будьте здорові ! У нас -12 на ранок . В ніч було -16 . А так тепло , в хаті
Так грустно чего-то стало. Зима. Копа нет. Хоть бери, да на балалайке играй для поднятия духа. Одна "беда"- ни балалайки, ни гуслей, ни русской крови во мне нет. Пойду отрежу себе полоску сала с прорезью. Должно помочь.)))
Доброго дня,шо тут знов день мамммолога. То Ви той поміняйте його на пікенессу,чи ту заразу шо в кармані носять чи мо на яку іншу полєзну в господарстві тварючку
оту заразу що в кішені носять я розтопчу у перший же день її існування в мене. я свого хомячка не затоптав тілько через те що він великий і я через нього перечипаюсь бо він має дурну моду спати там де ходять і мушу або обходити або стрибати через нього.