так це нормально. я яка перед сном не поїм то сплю погано, а як підїм то як немовлятко сплю. отакоєот
Доречі, мій товариш заводить середньоазіатів як і Ви: тут деяка інформація, якщо цікавить: http://rovnoksu.unoforum.ru/?1-5-0-00000032-000-45-0-1390807210
єдина інфа яка мене цікаве так це де узяти нормального ветеринара а не отих недоучків які дипломи за сало купили. в нас з цим велика проблема, ветеринари є а от справжніх нема((
справа в тім що мій підчипив якусь гидоту, казали що іксоїдний кліщ а потім демодекоз. кололи декілько препаратів але щось недопомагає. та і іще якась болячка зявилась. раптово зявляється на шкірі плеш, хутро випадає а шкіра диділяє трохи гнію. потім за місяць десь затягується і хутро знов відростає. то з цим я винайшов спосіб, хлоргексідін щоб дезенфікувати а потім маль вішневського. рана підсихає а потім затягується але все єдно не відразу. і що воно все таке і як з цим боротись незнаю.
Чесно сказати, я в цьому не дуже сильно розбираюсь, але спитати можу. Доречі, Ви самі можете йому зателефонувати, там на сайті його телефони є. Звати Анатолій. В нього середньоазіати є навіть чемпіони України. Думаю поганого не порадить.
Колись я памятаю був такий препарат хлорофос-картоплю кропили-маете памятати -нажаль якщо десь е то тільки у когось ще в селі -можна булоб скупати -я думаю що не помішало б !
Вийшов покурити бачу вже сніжить --рано буде видно результат! Снігу потрібно але головне щоб не занадто!!
так він і зараз є. тілько без запаху. жінка ним троянди обробляє коли тля на них налазе. чи то діхлофос?